16 °

max 23 ° / min 16 °

Petak

17.05.

23° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 19°

Utorak

21.05.

26° / 18°

Srijeda

22.05.

25° / 16°

Četvrtak

23.05.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ekonomija

Londonski sud odlučio u korist Adriatic Propertisa

Izvor: CdM

Autor: Antena M

  • viber

Bajo

I sta cemo sad -Evropo sad . Ko ce da plati ?? Gradjani ili Mickey i Jakov . Ako to nije nesavjesno poslovanje sta je onda ?? Poravnjanje Plantaza od 300000 e za koje jos nema optuznice niti ce je biti , jer Plantaze nijesu ostecene. Ali su saf unistene i Dritan ce dobiti pohvalu od Vucica . A sto da ne i jos jednu kliniku . Bice srecni i Škaljarci .

PODGORIČANIN

Dritane , da li ce ko za ove 100 miliona da odgovara i ko ce da plati tih 100 miliona, građani??

montenegrina

Neka sad odštetu plati Carevic i društvo koje je nasilno htjelo da otme Milocer i Sveti Stefan.Razvaljivanjem ograda i pričom da na zakupljenim plažama mogu da ulaze svi koji hoce,koštane Crnu Goru milione.I ovi “evropa sad”,obmanjujući javnost doprinijeli su gubitku ne ssmo novca vec i ugleda Crne Gore u svijetu.Kao divlja horda razvališe sve,okretali prasice po Kraljevskoj plazi pa sad neka ih kusaju.Ugovor je ugovor.Mora se poštovati .

Birali su ih

:) Sta ocekivati od zemlje gdje vise od 40% stanovnistva SLIJEDI srednjevijekovne inkvizitore SPC,vise od 50% onih koji glasaju klerofasiste, kojima vidici pocinju i zavrsavaju se u Beogradu, Palama ili Moskvi.

Prava adresa

Adresa sa kojom treba pricati jeste EU, US i UK. Oni su im pomogli da dodju na vlast, oni ih podrzavaju. Bez Zapada ne bi uspjeli.

Boka

Bravo Jakove majstore, bravo Mickey, bravo Dritane još 100 miliona ode iz budžeta zbog vašeg neznanja, E koga mi glasamo neznalice i fukare...

Pivljanin

Đe je sada ovaj nesretni VDT i SDT da pokrenu postupak protiv ova dva esperta Milatovića i Spaića ,kao i protiv brata Dritana , Rukoljuba i cijele eksperske vlade plus Carević neka plate stetu nanijedu državi .Građani to ne smiju dozvoliti da mi plaćamo umjesto ovih kriminalaca.

nenad_mne

@Pivljanin , štetu da plate oni koji su rušili i oni koji su ih pogržavali!

JF

Tu smo dje smo, svaka odluka od 30 avgusta kosta nas 10 ili stotine miliona. Vukovicu sa koalicijom u Podgorici evo vam materijaj u kamanji koja predstoji. Na primer: Podgoricani da li zelite da vam ovakvi experti vode grad....poput Milatovica i demokrata ili demohriscana, a da na spominjemo df.