5 °

max 9 ° / min 1 °

Subota

04.02.

9° / 1°

Nedjelja

05.02.

1° / -3°

Ponedjeljak

06.02.

1° / -4°

Utorak

07.02.

4° / -5°

Srijeda

08.02.

4° / -4°

Četvrtak

09.02.

6° / -3°

Petak

10.02.

9° / 1°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Na Vladi o zastoju na EU putu, Krivokapić okrivio Ugovor sa SPC, Abazović političke strukture

Autor: Vladana Jovanović

  • viber

Boban

Bezobraznije i pokvarenije osobe a plus svega izdajničke ne postoji od Abazovic Dritana

Milena

Ovog svastocinu Abazovica sto prije blokirati jer je naumio da unisti drzavu i njen narod po nalogu Srbije i Rusije.

Ozana

Zamislite da se ovo desilo u Albaniji. Da neko kaže premijeru kako nijedan Albanac nije bio na potpisivanju Ugovora sa Crkvom a, Abazović kaže: Čujete li vi sebe?!

CG1

Ovaj dokazuje, da po njegovom svetosavskom razmišljanju Crnogorci nemaju nikakva prava. Za njega su svetosavska sekta i klerofašisti " građani" prvoga reda, mi ostali smo samo brojke. Platiće izdajnik kad tad.

Roma

Kakav manipulator, njegova percepcija građanstva je da ne mora nijedan Crnogorac biti na potpisivanju TU. Nakon što Zoronjićka nije glasala ni za jednog sudiju Ustavnog suda, on tvrdi da je proces integracija usporen zbog obaranja vlade.

Đoko Orlandić

Bolje da nijesu javno prenosili sjednice Vlade. Ovo je sprdnja. Tzv predsjednik se ponaša ka' da je u kafani sa polupijanim društvom i drži banak, ali predsjednik je jedini totalno pijan te se ne zna zaustaviti u b....

Aleksa

Neka radi sto mu je drago kad nema naroda da se suprostavi.Ovakvoga naroda nema ,makar u Evropi.Ako se bude cutalo,PREZIRAT CE NAS SLOBODNI NARODI.

Karadag

On je samo za prezir i sažaljenje.Jeftino je plaćen,koliko će ga skupo koštati kad se ispostave računi.To brzo čeka ovog iskompleksiranog,,političara".Čovjek da ne povjeruje da je ovakva bruka i sramota snašla C. Goru.Sreća je što pripada Srpskom svetu,da nebruka časni Albanski narod.

Katunjanin

Tako je Ranko- nije bio nijedan Crnogorac ,i to nije kako Dritan kaze -pretvaranje sjednice u nacionalisticki skup vec je to nacionalno pitanje Crne Gore. A to sto Dritan zastupa interese druge drzave ,e to je zadatak sastancenja takve vlade. Zato ga uporno treba prozivati dok mu usi ne porastu !

Jovana M.

E moja Jovana, dokle ces jos slijediti Abazovica Sta jis treba da uradi da napustis URU?

58SINDON

MALI ABAZOVIC ODLAZI DOSADAN JE. DA SE CRNOGORSKI JEZIK VRACA DA SE VRACA NEZAVISNA I SAMOSTALNA CRNA GORA DA SE PONISTI SRBIJANSKI TEMELJNI UGOVOR DA SE VRACA CRNOGORSKA CRKVA PRAVOSLAVNA DA SE CETNICI SVI IDU VANI I IDU U SPUZ

Carli Caplin

BRAT sa EKIPOM sprema aferu da je sve namjestaljka sa BIZNISOM cigara i da ide na smjenu svih koji mu neodgovaraju. To ce biti povod za pokusaj formiranja vlade sa DF .