9 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Hoće li nestati crnogorska nacija i građanska Crna Gora? (I dio)

Autor: Antena M

  • viber

Pero99

Ono sto nedostaje ovoj analizi je kritika kleptokratskih struktura i praksi koje su izazvale veliko nezadovoljstvo i otpor u nedovoljno obrazovanom i osvijescenom narodu i pripremile plodno tlo za uspjesno djelovanje SPC i drugih anti-crnogorskih institucija i pojedinaca.

BK

Bravo za tekst. Ne zaboravite da je Crkva duša jednog naroda. Ako je autokefalija okupatorska, čemu se nadamo osim asimilaciji i nestanku. Na kanonskom rješavanju tog pitanja počiva i opstanak naše države i nacije.

default

apsolutno se odbija pristati da Srbi u CG imaju ikakva svoja kolektivana prava, samo se pominju kao "marionete Beograda". ne da nijeste uspjeli da asimilujete druge, nego su Srbi, Bošnjaci i Albanci dovršili svoje nacionalno konstituisanje. Konfederacija torova je izvjesna budućnost.

BanjaCT

Neće ako se ovi što nas nijesu ozbiljno shvatali više decenija dozovu pameti i priđu NAMA iskrenima što do sada nije bio slučaj! Ovo je zadnja šansa da se odbrani što se odbraniti i MORA!

Tara

Mi se moramo braniti gospodine..mi smo previse gledali..ali na-tome nista ne-radili.. Sto vise pisete..kako ce CG nestati..to je gore za nasu drzavu,,nemojte da nas ponizujete..Mi moramo biti organizovaniji...stim da odbranimo nasu jedinu domovinu..