11 °

max 21 ° / min 11 °

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

21° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dijaspora

Ibrahimović u Njemačkoj: Dijaspora je uz Crnu Goru

Autor: Antena M

  • viber

Naše ime

Neka Ervine, znaš da ih je pola tih tu oko tebe glasalo za SPP a druga polovina za Dritana! Ti isti sa kojima se slikavaš i predstavljaš kao CG diasporu su organizatori tribina za SPP i prvi su potrčali da se Dritanu uvuku, znaš ti dobro đe! Nego, kako je tebi tamo u "vladu" dira li te ko?

B.S.-dijasporac

Imam samo jedno pitanje za g.Ibrahimovica.Razmislja li da podnese ostavku u ovoj izdajnickoj vladi,ako ne neka ne razmisla o podrsci iz dijaspore.Nekada je ostavka,najveci moralni cin…

Javor

@B.S.-dijasporac, ti se očigledno ne ne razumiješ u politiku. Ibrahimović je ušao u vlast da bi zaustavio Dritana. Ta vlada je formirana uz saglasnost DPS-a, ali kad je bilo stani pani stala je na stranu Crne Gore.

Blavor

@Javor evo vidimo kako i dalje uziva u fotelji anticrnogorske provuciceve vlade, ocito mu prija. a kad ga slusas kako prica, imas osjecaj reinkarnacije Sveta MaHovica...kalkulantska partija... nikad im ne znas

Dijaspora

Dijaspora je uz Bosnjacku stranku jer samo preko nje moze da nadje svoje mjesto u CG a presednik B stranke se pokazao kao ambasador u Njemackoj da dijaspora moze da se osloni na njega. Svakom na raspolaganje i jos uvijek ima isti broj na koji se svima javlja.

Javor

@mario, na osnovu čega to zaključi? Pored interesa države Crne Gore, Ibrahimović i Bošnjaka stranka, trebaju da se izbore i za ravnopravan status svog bosnjackog naroda i drugih naroda u C. Gori. Zelim te potsjetiti na 90-te, kad su Bošnjaci bili na meti i jednih i drugih lise LSCG.