14 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 13°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Jakov devalvator

Autor: Portal Antena M

  • viber

Ljiljana

Maestralna analiza. Ne samo doticnog, nego i cjelokupnog konteksta sadasnje CG. Na zalost, eto Podgorica to ne vidi. A i sto bi se ona razlikovala od svih ostalih u CG?

Lipa

Sve je napisano, poslije prevare zvane URA, procrnogorski građani su naśeli opet

Mina

Darko, tekst je genijalan! Jakov- nadobudni, mali klerikalni nacionalista koji prodaje maglu.

jovan

Prije bih rekao: Jakov devalvator- manipulator. Bez vaspitanja, bez trunke parlamentarizma, bez harizme itd. Bog nam ga je poslao da nas kazni i da nam po kaže da i od Dritana ima gore.

zordan

Izvanredno skeniranje mracnjaka Jakova apostolskog . Podgorice nastradala si kada on dodje na vlast , ali IMA NAS da protestima sprijecimo njegova nepocinstva

Roza Luksemburg

Jakov je završio Pravni fakultet u Podgorici. U Londonu je boravio neko , ne dugo vrijeme. Doškolovao se na nekoj školi koja je smještena u mjestu Oksford. Manipulator je napravio falš priču koja je lako provjerljiva

razjasnit

@Roza Luksemburg ..... ovo je prava tema treba je obradit i javno prezentirat.... naci podatke o fakuktetu i skoli u oksfordu i objektivno objavit.... ta oksford pice nu koristi za dizanje autoriteta a vidi se da je obican djilkos .... cujes on i Oksford svaki masinbravar je pametniji i pristojniji

kptpranka

Da,da, saglasna sam sa Vama. veoma je nekulturan i nepristojan. To je onaj sto rece "sjasite vise". Rjecnik ulice. Inace, gosp. Šukovic je u pravu, svaka čast na ovakvom izlaganju. Da se spustimo više na zemlju.

mr

Koliko je daleko od Oksforda, Londona, Evrope, govori njegova izjava da će čim zasjedne, na ovaj ili onaj način, preispitati traku za autobuse, taksi, hitnu službu, policiju... Traku za parkiranje tatinih sinova i nabudženih auta! Njegov populizam, i uvlačenje, nemaju granica! Fina družina!

Baba

Svaki put Darko briljantno analizira pojave i osobe (ljude ne treba objašnjavati). No, Kant nekad davno reče i da je prvi znak gluposti nedostatak stida. Oj,Jadove!

Branka

Jakov meni liči na pokislog vrapca punog zlobe i pizme prema svemu što iole asocira na crnogorsko a otvorene mržnje ako nosi taj predznak. Osoba sa oskudnim znanjem i još oskudnijim vokabularom ali iskonskom mržnjom i enormnom ljubavlju prema bogatstvu. Ali ođe su se većina prodali apostolima. Kraj!

CG1

Svaka čast, ipak nijesi mu sve rekao a trebao si. O nepomeniku sve najgore u svakom smislu. Nesposobnjaković, prevarant, lažov...ubica u pokušaju..

ja

Jadov je idealan prikaz što su uspojeli od 2006. da proizvedu oni, a što mi! i ovakve njihove proizvode vrlo dobro su uvezali i povezali đe je trebalo. a nam je za to vrijeme DPS proizveo onoga što je direktor neke od lokalnih službi (ne znam koje) te Mila Đukanovića javno na TW naziva ocem nacije!