25 °

max 25 ° / min 14 °

Srijeda

08.05.

25° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Utorak

14.05.

19° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Abazović: Koga god sam pomenuo, prije ili kasnije će ga stići ruka pravde, svi koji ne žele da budu dio našeg tima - neka ne smetaju

Autor: Antena M

  • viber

Andjela

Neka stigne sve koji su se ogrijesili o zakon ove drzave na bilo koji nacin! Nadam se da cete svi odgovarati za javasluk ucinjen ovoj drzavi na ovaj ili onaj nacin! Da je vjecna domovina❤️

roki

Jel u taj tim za slepere? Ili u satiranju drzave? Sidji nam sa grbače !

Orlov krs

Kako je krenulo ti ces ostati sam u Vladi,mozda sa Jokovicem i Kovacem! Nista ti to ne bi smetalo da se i dalje nalazis na celu vec smijenjene Vlade,primjer bez presedana!!!Ruka pravde koju stalno pominjes nije efikasna,jer da jeste ti bi odavno bio predmet interesovanja SDT-a!

Orlov krs2

Ocigledno je da SDT radi po tvojim instrukcijama,jer da nije tako ti bi odavno bio predmet istrazivanja tuzilastva zbog 21 milion,zbog klinike u BG,krijumcarenja cigareta i mnogo toga jos! Zato cuti i sjeti se one narodne,,nicija nije do zore gorjela,'' kad tad sve dodje na naplatu!

Ne prijeti!

Doci ce po tebe tvoja rucka pravde! Zastiđe!

Sve vi cvjetalo

Poslednji stadijum..... Umislio da je Bog licno. A sto se tice smetnje...Bjezi dok te noge nose , jer ce bit kasno poslije...

BMX

Dritane, brate ! Sta mislis, onako, iskreno, da li si ti "elemenat koji misli dobro Crnoj Gori" ?

XXL

Izglasano ti je nepovjerenje. Imas podrsku od 2,8 % . Sta radis tu ? Vecina te ne zeli !

mr

Abazović je potpuno u pravu... On okom, SDT skokom! Bar za sada je tako! Samo mu još jednu želju nije ispunio! Pokušaće i to, vjerovatno brzo! Instrukcije su dobijene, realizacija ide ubrzano!

Ana

Dritango, ljukava lisice, evo navoda: U slučaju da Venecijanska Komisija da negativno mišljenje na Zakon o predsjedniku, što se tiče URE situacija je veoma jasna. A što je jasno ljukava lisice.

montenegrina

Tebe čeka ruka pravde i to veoma brzo.Ako neće ovaj specijalni tužilac,doći će drugi pa ćeš ti manipulatoru i šverceru ,dobiti cusku pravde.Ko god da stoji iza tvog neprijateljskog,sabotirajuceg djelovanja u ovoj državi,sjedeces na optuženičkoj klupi i ti i on!Nisi valjda mislio da ćeš savladati Crnu Goru i predati je Vučicu,kao sto si predao istorijsko blago njeno.Ta “rucica”će debelo platiti taj potpis,teško je to krivično djelo.

Javor

Prorok... Ne zaboravi sebe pominjati...