20 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

MONTEX - ŚEĆANJE KOJE NE BLIJEDI

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

Željko Šapurić

Sjajan tekst. Bravo Slobodane. I ja kao biši radnik Motexa imam isto mišljenje.

Vjera vico

Da bio je to veliki.dobri covjek sa mnogo.mnogo vrlina .kao i svaki covjek imao je i mana .ali sve su to sitnice na dibro koje je svima cinio .lijepo je bilo raditi sanjim posebno ako znas raditi pametno sa malo rijeci posteno .cijenio je iznad svega vrijeme .kratak raport i predlog .od njega bi dosao odgovor bez obzira gdje se nalazio na zemlaljskoj kugli . Lijepo je da ste sve ovo napisali . Nema vise takvih .nazalost Nek pociva u miru Arh .vjera vico gluscevic

Esad Zaimović

Slobodane, sve čestitke za ideju i za tekst. Lijepo je podsjetiti se na sve dobre stvari koje Ćano uradio. Zaslužio je da ga spominjemo sa poštovanjem.

Vesko Karadzic

Cano je bio i dobrotvor. Pomagao je onima koji su bili unrsreceni i bespomocni. Jedan od primjera je kada je kupio elektricna invalidska kolica jednoj beogradjanki koja nije imala snage da rukama pokrece tockove. Time joj je promijenio zivot i omogucio da nastavi brinuti o svojem malom djetetu. Ta beogradjanka nije imala ni muza ni nikog da joj pomogne a onda je pritekao Cano.

Flash

Samo ponesto sam znao o njemu i Montex-u , drago mi je sto sam cuo i ostatak jer je i moja porodica bila povezana sa njegovim poslovanjem. Jako zanimljiv covjek!

Aleksandar Radulović

Slobodane, čestitam na sjećanju da nam se osvježi sjećanje na čovjeka kojeg se rado sjećamo. Silna je bila Ćanova želja da pomogne privredi CG. Svjedoci smo bili brojnih pomaganja onima koji mu nijesu mogli uzvratiti. Zahvaljujući njemu mnogo je mladih ljudi vidjelo svijeta, dobilo priliku da uči i da radi.