19 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Mogu li Mandićevi Crnogorci kopirati Dodikov referendum

Autor: Milena Aprcović

  • viber

Danilo Stojanovic

Nazalost, Andrej Nikolaidis je u pravu. Primitivno, nedemokratsko i anti-drzavno ponasanje DF, koje, za divno cudo, podrzavaju cak i pro-NATO i pro-CG partije, kao SDP i URA , sa njihovim kontra-produktivnim bojkotom Skupstine, prijeti da uvede Crnu Goru u politicki haos i bezakonje. Vlast, koja je najvise odgovorna sto se ovo desava, mora da reaguje na ovako otvorene prijetnje i vrijedjanje najvisih institucija, pa i same drzave Crne Gore. U svakom slucaju, svaka cast svakome, sa mrvicom zdravog razuma, koji se usudi da glasa za ovako iracionalne, emotivno i intelektualno ugrozene i poremecene, politicare DF-a i za njihovu destruktivnu i opasnu politiku. Upravo zato je jos i sramotnija ta podrska koju SDP i URA (pro-NATO i pro-CG partije) daju DF-u i njhovom opsesivnom anti-NATO i anti-CG fireru. Sada je vrijeme da pokazete koliko ste za Crnu Goru. Vratite dostojanstvo i institucionalnu vaznost Skupstine. Tamo se (iz)borite sa DPS-om. I borite za Crnu Gopru. Podrska Mandicu je samo kukavicko “zakucavanje eksera u kovceg CG”.

Mojsije

Nema nikakvog uporista za organizovanje referenduma.Sutuacija je znatno razlicita u odnosu na RS.Inace bi to bio kompletan fijasko.To su prepoznatljive mucke ove grupacije.

Bosiljka

Nije za poređenje, jer Dodik je mogao da organizuje referendum jer ima većinu. Mandić može da priča bez ikakvog uporišta, a koliko znam presjednik raspisuje izbore, referendum i sl....

Ćalasan

Dok njihove izdajničke glave LETE od MILA do NEDRAGA djeluju groteksno,izgubljeno,ošamućeno-bez sadražaja i smisla.Ostaje im jedini sulud pokušaj da kopiraju najgoreg i najdestruktivnijeg političara u regionu MILA i njegovu ideološku "DODIKOVINU"kao endemsku bosansku varijantu beogradskog puljavog mozga.kO PLJUNE NA SVOJ prag OSUĐEN JE DA OBIJA tuđe!