16 °

max 20 ° / min 12 °

Srijeda

15.05.

20° / 12°

Četvrtak

16.05.

25° / 15°

Petak

17.05.

22° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Iz Vlade za Antenu M: Damjanovića i Kovača nije delegirala Vlada, poštujemo teritorijalni integritet i suverenitet Bosne i Hercegovine

Autor: Antena M

  • viber

Sve vi cvjetalo

Provjeriti koje su resurse koristili za odlazak na dernek. Ukoliko su zloupotrebili drzavne resurse u privatne svrhe, onda ih sankcionisati. A posto dobro znate da su otisli kao predstavnici Vlade i tamo se slikali u prvom redu, onda vasa laz je jos gora.

d v

Pa vi i nijeste vlada cg niti možete da "delegirate"...vi ste jedna obična pomoćna ispostava glavnog patrijarha vučića a to se jasno vidi kad od vas čuje samo iste njegove laži.....vi priznajete cjelovitost BiH isto koliko i opstanak CG.

roki

Izbacite ih iz Vlade ! Ibrahimovicu, jesu li ti ovo kolege? Pruzi im ruku na sledecem sastanku.

Kotoranin

Znači ovako, u Vladi svako radi šta hoće, niko ne poštuje nikoga, odlazeći premijer nema autoritet, ministri nemaju poslušnost itd... Mislim da se to zove raspad sistema a odlazeći premijer je sa ovim sam sebe dikreditovao da traži bilo kakvu funkciju u ovoj državi.

Pg.Tg.

dok ste državni funkcioneri ne možete reći lično, predstavljate državu C.G....valjda znate toliko

Sjaj

Vlada koliko je danas ovima dvojici treba da se uzme imunitet i da se razrijese duznosti sa funkcika keje obavljaju.Ovo je zivo dno Crnogorske politike.Sram vas bilo obojicu,znaci i vi radite za Ruske i Srpske spijune zajedno sa UROM i DF dobro je da zmamo.

Bajo

Čijim su kolima isli . Koliko je kostao njihov boravak na proslavi genocidnog entiteta ? Ko je platio gorivo ? Da li su imali odobrenje od premijera jer ovo nije svadba vec drzavni dogadjaj .

Ljiljana

Ma sta ova jadna i toboznja Vlada napisala i saopstila - cinjenica je da njeni ministri nju ne postuju i da se ponasaju kao "slobodni strijelci". "Parlamentarna vecina" je ponizila, obesmislila, urnisala, slagala, ojadila - sve i svakog u CG. Na kraju i samu sebe, sve ljubeci lance iz Bg.

Lastva

U tom slučaju da sram i stid bude cijelu Vladu. Podnosite svi ostavke, svi ste isti na čelu sa Dritanom Anazovićem.

Nikac

Pa samo budala i ludjak može mislit da su pošli bez saglasnosti i naredjenja Abazovića. Ako ovo nije tačno Vlada odmah danas da podnese ostavku.

krsto popović

sram te bilo...dritane...smijenio si 2 min....i ko zna koliko činovnika...i donijo ko zna koliko...uredbi-odluka protiv ..njih i C.G...i još se ne oglašavaš....što ih ne smijeniš...nesmiješ od vučka...i prla....andrije..pipuna..i ostalih....ali dobro je....sudićeti Crnog....Alban...Muslim...narod.. zaspivaš li ti....

adačuš

Onome što je svima jasno ne treba tumač.Još ste tu malo a onda ćemo za vama gadovi izdajnički.

O Lima

Oooo, pa s kim se vi sprdate, sto nije otisao neko iz SNP ko nije ministar, sram vas bilo!

CG1

Ooo dadta više sa lažima vi profane dupe. Znamo da u ne/ vladi sjede sve bez izuzetka, izdajnik do izdajnika, dokazano 1000 x.

dobronamjerni

Pa je li moguće da neko ovako drsko obmanjuje i laže? Misle li oni da ovome narodu mogu tako providno da plasiraju jednu priču a rade sasvim suprotno? Ako ih nijesmo već pročitali onda i ne zaslužujemo bolju i pošteniju vlast.