16 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 13°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Crnogorski inferno

Autor: Antena M

  • viber

Kotor

Divno Amina, divno. Nema se šta dodati niti oduzeti mada bih napomenuo samo dvije ličnosti koje su direktno vezane za ekskurziju ova dva desničara a to su gospodje Bozena i Suada. Da mi je čuti njihovo obrazloženje posebno gospođe Božene koje se svakim dano čudi nečemu. Bravo za tekst.

Viksi

Bravo Amina, Crna Gora je srećna što te ima.

Mustafa Rustemagić

Bravo,Amina i hvala ⚜️

Licina

Venni Vidi Vici.. nekada bi Rimljani uzvikali, (dodjoh vidjeh odoh) Infermo he Malo reci za ave sto Dobra Crna Gora trip i ispasta u zadnje Godine. O Crnogorski Gradjani osvjestite se i shvatite da nam Niko od Nas samih nece bolji zivot i buducnost izgraditi i stvoriti. Ovi ne sigurno..

Marina

@Licina Ako vec citirate neku sentencu onda bi bio red i da je pravilno prevedete : DOĐOH ,VIDJEH, POBIJEDIH !!! Mada ne vidim kakve ova latinska sentenca ima veze sa ovom situacijom u BIH i ovim tekstom ??!!!

Anica

Bravo Amina, svaka čast, kao i uvijek sjajan tekst

bijeli pavle

Duboko ljudsko izvinjenje građanima BiH. Ali moram da uz tvrdim da to nikad nebi uradio ni ti jedan Crnogorac. To djelo- nedjelo su počinili srbi iz CG, tj posrbljeni crnogorci.

Marina

@bijeli pavle Ako već pišete trebalo bi pravilno da pišete. -Nije UZ TVRDIM nego USTVRDIM(zajedno i sa S) - nije NEBI nego NE BI -nije NI TI nego NITI -Srbi se pise velikim početnim slovom,što god mislili o njima! Crnogorci takođe. Mozda nije pravi trenutak za ove korekcije ali mi smeta:)

Marina

Bijeli Pavle Inače , saglasna sam sa onim što ste poručili u komentaru .

Zeus

Bravo Amina!!! Da vidimo sada da li ce Premijer u tehnickom mandatu traziti ostavku ,barem ,ministra pravde ,koji je bio bio u svojstvu minira (kako on kaze) na proslavi pocetka agresije na BiH....

Crnogorka 100%

Ne slažem se s ovim, ipak se radi o odlazećoj Vladi koja ima podršku 2% građana. Nismo se mi niđe svrstali. "Crna Gora svrstala među one države koje slave i veličaju genocid."

Vanja

@Crnogorka 100% Da niste na toj proslavi etnickog ciscenja primjetili ministre jos neke zemlje, osim Srbije i CG? Sta mislite zasto niste?

maki

@Crnogorka 100% Nije se Crna Gora svrstala u one koji podržavaju genocid. Glasački, čak je i lažna ova tzv većina. 41 su skrpili smućkanim i pokradenim izborima. Pametna CG je protiv vrana koje su se slikale ovih dana u BG I Bosni...

a Suada ?

Sve to fino Amina, odlično. NEJASNO mi je kako Bošnjaci naša braća i sugrađani ne osuđuju Suadu zluradu, ni peredsjednika BOšnj. stranke koji je zajedno sa četn. štabom nove-stare vlade. Ili kako de zovu. Mi Crnogorci osuđujemo svakodnevno naše izdajnike. A vi ćutite !!!