10 °

max 15 ° / min 8 °

Petak

26.04.

15° / 8°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Sve zavisi od DPS-a: Ako kandidat bude Đukanović, protivkandidati Mandić, Bečić i Spajić?

Izvor: pobjeda

Autor: Portal Antena M

  • viber

Svedska

Jeli to moraju biti tri protiv jednoga. Kakve junacine!!!

marko

Dje je pipun bukac mora da ima neke obaveze u mjesnu zajednicu

Arko

E, ako je ovako, onda Milo strećna ti pobjeda!

Mašan

Kandidat DF-a za predśednika će biti rektor IN4S Božović 100%, ima podršku Moakve, Beograda i SPC-a...živi bili pa viđeli...sad samo foliraju, toboš čekaju DPS...

Šćepan

Samo mudro i bez inaćenja! Treba izabrati krediblnog nestranačkog kandidata, koga će prepoznati EU i NATO. I njima je jasno da se sa DF i URA ne može graditi partnerski odnos. I njima je jasno da se drugastrana ne može dogovoriti bez upliva crkve Srbije! Milica Pejanović ili Gordana Đurović… Volimo te Crna Goro!

Edin

Ne zaspijevaju ga četnici.Proevropski,procrnogorski,građanski blok,jednog kandidata,MILO ĐUKANOVIĆ!!!

Kuba

Crna Gora i njeni narodi vecinom za presednika vide samo Mila Djukanovica on je provereni prijatelj Crne Gore i prijatelj svija konfesija i vera koje zive u CG.Bilo ko da dodje iz DF ili URE ,CG bi se pretvorila u Belorusiju i postala zakrpa Srbiji.

fašizam u CG

Zbog mlakog ponašanja Dps-a, zbog Milovog druženja sa SPC i građenja crkava. Dotkle smo došli. Umjesto da pohapsi Putinove špijune, oni sada ruše državu.

krsto popović

čitajući Želidragov komentar...priśećam se tog briljantnog učenika NK.gimnazije...a kasnije vrsnog Crnogorskog intelektualca....pa ne može čeljade da shvati..da sa takva osoba može tako i toliko pozitivno govoriti o Andriji...izdajniku..svoje Države..Dubrovačkom borcu...čovjeku koji priziva mrak u C.G...koji samo vidi..mantiju i Putina ka budućnost...neshvatljivo...pa nije valjda sve u srbskim parama Želidraže..

Kotor

Ja ne znam ko bi Mandicu i Becicu dao glas, ali ono najiskenije to mislim. DF koji je takva politicka kukavica da dozvoljavaju marginalnim diletantima da ih ucjenjuju ili Demokrate koji pocinju da budu prave kukakvice pa zovu Evropu sad jos i klece. Strasno, jedna velika 0 od ljudi i politika. Pi.

Tara

@Kotor Mandicu..se jos uvijek sudi za terorizam..svi DF-ovci..demokrate SNP..Cetnik sad a da ne pisem,..o ovom BIA spiunu abazu..Kako oni mogu da se javljaju na ovu odgovornoj poziciji.. Pres'ednik drzave mora da bude drzavnik..i licnost..a ne antidrzavnik...