10 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Abazović: Izjava Fajon prejaka, volio bih da mi neko kaže koji to dio sistema Crne Gore ne funkcioniše

Izvor: Aplus/Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

cikotić

okreni se oko sebe vidio te jad,sve upropasti

Boka

Hahahhahhaha, možda koji funkcioniše. Sve si uništio izdajice, pi...

Kuba

Stvaro si Dritane malouman pa gotovo svaka onstitucija ne funkcionise.Krsite zakonom Ustav CG,Skolstvo direktori i ucitelji poisteravani,Avio kompanika prppala,otpad se ne revekrira baca se svudje,putevi vecinom ko groblje,vladaju klanovi i sverc cigara i droge i ti sa njima,policija nema uniforme

Orlov krš

Sram te bilo izdajniče od ovolike količine laži! Za tzv Temeljni ugovor ćeš svakako jednom temeljno odgovarati za veleizdaju,ako ne pobjegneš kod Vučica,po čijem nalogu sve ovo radiš!

BioUra

Eto ako bi volio da crnogorski gradjani znaju sta si govorio sa. EU zvaničnicima prevedi im sta pisu evropske novine .Crna Gora u zagrljaju faziszma ,Crna Gora u 90im ,Crnu Goru niva vlast na tanjuru Rusiji ... Takvi su ti naslovi sto se tice politike a sto se tice sverca Dritan i Ura

SrbNaQrz

Ne veli se džaba…lažeš ka dritan :))))))

Kotor

Kako kaze Rambo Amadeus, razgovor se uvijek odvija na nivou glupljeg tako da ne bi volio da ulazim u polemiku sa doticnim gospodinom i spustam se na njegov nivo vec bi postavio kontra pitanje a to je da li on misli da je sve ok i sta je po njemu ok.

BELVEDER

Večeras na TV-u brat Abaz kaže da cijeni političara Andriju Mandića i da je on za njega među tri najbolja političara u CG! Kaže da se sa mnogim stvarima ne slaže sa njim, ali da cijeni, skoro da mu se divi, kako se Mandić bori za "svoju stvar"! Pa i zapadni antifašistički lideri iz 2. svjetskog rata su dijelili potpuno suprotne vrijednosti od Hitlera, ali ga nisu cijenili i divili mu se kako se bori (preko miliona leševa) za "svoju stvar"!

Ana

@BELVEDER Abaz zna da nema šansi na izborima i sada gleda kome da se "objesi". Ali sa njim neće niko jer zna da će izgubiti izbore. Zato on sada poltroniše DF u namjeri da idu zajedno sa istim kandidatom. Ali pošto je on iskompromitovani političar, taj koji ide sa njim, izgubiće.

JF

Razocarenje od strane Filipovica, neka poiju kafu posle emisije.

Veritas

Ne funkcioniše ništa osim tvoja izdaja.