8 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Joanikije: Nisam se sretao sa Đukanovićem, nije bio zainteresovan, a nisam ni ja, Vujanović me povrijedio i iznenadio

Izvor: TV Adria

Autor: Antena M

  • viber

krsto popović

"ti nijesi bio zaineresovan"...i tebe je Filip..iznenadio...obadvojica...đeca starosjedioca...intelektualaca...a ti...reče pa osta živ...

Nedostojan!

Sram te bilo!!!! Smrt klerofašizmu!

JovoZ

Sva tri puta je Filip završavao zakletvu (bolje bi bilo da nije i treći put) sa "Tako mi bog pomogaaao" u građanskoj i sekularnoj državi. Mogao je i trebao to ostaviti kad pođe doma. Zato nam se, između ostalog, danas ovo dešava.

Onogošt

Nemaju Milo i Filip pametnijeg posla nego raspravljati sa popom crkve Srbije koja ju Crnoj Gori okupatorska.Zamislite tu bruku i sprdnju ovaj (privremeno)na tron Svetog Petra Cetinjskog.Oskrnavili su sve svetinje Crnogorske.Kažu stari oteto prokleto!!!

Onogošt

Kako vas nije sramota.Stidite se kad vas zovu crkva države Srbije što je zvanični naziv u Srbiji.A da ste političari to ste pokazali bezbroj puta.Tražite da se država prema svakom odnosi jednako,valjda tu mislite i prema svetoj pravoslavnoj crvi Crne Gore. !!!

BELVEDER

Iako nije hrišćanski, tebi zaštitniku pedofila, neobrazovanim pokvarenjaku, ne treba oprostiti za zlodjela koja si počinio, ili ih nisi spriječio kada su ih drugi činili. Kažeš da vas, nazivajući sektu koju vi označavate sa SPC, a zvanično ime joj je Crkva Srbije, to vrijeđa i predstavlja govor mržnje!? To kažete vi koji Albance nazivate Šiptarima.....