17 °

max 19 ° / min 15 °

Četvrtak

02.05.

19° / 15°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 13°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Milatović: Moja matica je Crna Gora

Autor: Antena M

  • viber

Mtodor

Evo ga, baš je veomao originalan, izgleda da je baš vjerni čitalacm Vijesti i gazda Žeksa, valjda možeš nešto i svojim riječima

veritaas

E pa fino si pokazao koliko si privržen Crnoj Gori... Da je sreće, ona bi ti bila, pored porodice, prva i najvažnija, bila bi na pijedestalu u tvom srcu. Nijesi ti nešto dobro shvatio čim se držiš za rep tuđoj crkvi i tuđoj zemlji. Jedno pričaš a drugo radiš, vidi se to i po tome s kim praviš vlast.

Grbalj

Tako je i Dritan zborio pa je prodao Crnu Goru treći dan Vučiću i Crkvi Srbije. Pušti tu priču prevarantu, bio si godinu dana na vlast i što ste naprvili, zadužili se milijardu eura, pa ćete nam đecu u dugove ubacit, pi... Evo Milo kakav je bio loš realno ali se za 30 godina zadužio samo 4 milijarde

Bajo

Od tih 4 milijarde , 1 je posla na auto - put . Kako se hvale putem , skijalistima i Kolasinom . A od njihovog pljuvanja se nije moglo zivjeti dok su se gradili objekti .

Vanja

Naravno, i u politici je iskljucivo zbog dobrobiti CG i njenih gradjana. Covjek je humanista, trebao bi malo misliti i na sebe. :)

Vuk

Bojim se da ce nas od tvoje velike pameti, dobro zaboljet glava. A da si baš "izgorio" za maticom, nijesi.

Tara

po njegovom izjavi Crnogorci nose crnogorsku zastavu..radi licnog bogac'enje.. To dovoljno kaze..ko je Jakov Milatovic..

Marina

@Tara Pa naravno zaboga !!! Jel moguce da su ljudi stvarno toliko imbecilni??? Poslije ovoliko prevaranata i lazljivaca (URA,Demokrate…) koje evo bar dvije i po godine gledamo UZIVO da ima onih koje OVO moze navuć na istu priču???!!!

kadaneznamo

tvoja matica se zove Crkva srbijje.

Marina

VJERUJEM !!! ALI BEZ CRNOGORACA !!! I da su tebe tada poslušali bilo bi ih manje bar za 10 poslije BELVEDERA !!! A kako su Crnogorci vazda bili naivne budale ne sumnjam da ce ih biti i sada koji ce ti omoguciti da realizujes tadasnji naum ,da dosanjaš belvederski san !!!