22 °

max 22 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Uljarević: Izvjesno da će se SPC aktivnije uključiti u predsjedničke izbore

Izvor: Pobjeda

Autor: Portal Antena M

  • viber

Legenda

Gospođo Uljarević ako sekularna Antifašistička Crna Gora ne može dobiti SPC i četnike neka nas nema bolje.Kupuju glasove ali nadam se da će doći sve na svoje mjesto

Ranko

"Petica iz života, ljepote i poezije..."

d v

"izvjesno" i vrlo ozbiljno okupatorska spc radi na nestanku cg i Crnogoraca draga naša Daliborka još od 1987 pa 1994 a tek prije dvije godine kad su postavili svog rektora božovića na čelo tkz univerziteta CG i šefa matice srpske..danas smo tu da nam veseli četnički rektor rektoriše jezik.

Marina

PA ŠTO MISLITE DA JE BIO RAZLOG OVOLIKE BORBE DA POKRADU SVE STO SE MOGLO POKRASTI U CG?PA NJIHOVI SU PRIHODI SAMO OD CG VECI NEGO UKUPAN PRIHOD DRZAVE CG!! NARAVNO DA IM JE KAP U MORU KORUMPIRATI KOGA GOD TREBA JER CE IM TI KOJE BUDU DOVELI TO STOSTRUKO VRATITI ! SMETAO VAM JE MILO! ETO VAM SAD!

Marina

PROTESTVUJE SE ZBOG OVOGA! PROTESTVUJE SE ZBOG ONOGA! A NIKO NE VIDI DA JE PROBLEM BR.1 u CG -MIJEŠANJE CRKVE SRBIJE U DRZAVNE POSLOVE U S E K U L A R N O J DRZAVI !!! I DA Z B O G T O G A MI NE BI TREBALO DA SE MIČEMO SA ULICA !!!

Mojaš

@Marina Mislite Srpska Pravoslavna Crkva?Govorom mržnje niko nikada nije ostvario cilj,već naprotiv....

Orlov krš

@Mojaš Tačno,govorom mržnje ne može se ostvariti cilj,pa se to odnosi i na crkvu Srbije i njen govor mržnje prema svemu crnogorskom!Sve jednom dođe na naplatu,tako je bilo,tako mora biti!

Orlov krš

@Marina Tacno tako crkva Srbije je finansijski moćna zahvaljujuci krađi crnogorskih svetinja i taj pokradeni novac koristi za uništenje ove države!Nas nema ,jer da nas ima CG ne bi bila u ovako nepodnošljivo teškoj situaciji!

Marko

Ova crkva je napravila haos svuđe na Balkanu, Vučić je danas koristi isto kao što je koristio Milošević nekad. Narod se truje obećanjima o raju i mitovima o Nemanjičima i caru Dušanu, da su Srbi nebeski narod, a ustvari je Crkva Srbije tajna služba preko koje se svi prljavi poslovi na Balkanu rade.

igor

sad ce i litije pocet,blizi se sezona.sve ce ucinjet samo da nestane Crne Gore