8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Jelušić: Puna podrška za Savković Vukčević, pohvale i za borce za očuvanje crnogorskog jezika

Autor: Mia Zeković

  • viber

Brano Bozovic

Gospodo Jelusic"Velika Crnogorko"nemoj pljuvat iznad sebe.Ti si svoje rekla,vaznije su ti fotelje i velike pare,nego nasa prelijepa Crna Gora!

Kvarni a

Gospođo, u ime čega/koga ste Vi glasali za sve one kvarne odluke ako ne kao partijski vojnik!? O kakvoj uskogrudosti Vi da pričate????

Kotoranin

Gospodja sa slike me bas onako razocarala. Mislio sam da joj godine ne dozvoljavaju da se spusta na najnize grane i da ce joj opet taj profesorski dignitet pomoci da se uzdigne medjutim ne, ona je jedan obican taster poslanik i jedna obicna politicka sluga.

Crnogorka 100%

@Kotoranin I mene je razočarala, ali je jedina od onih 41 (među kojima ima i Crnogoraca) koja je je Neli dala podršku. Sramno.

pažljivo

@Crnogorka 100%, pročitajte tekst malo pažljivije, imajte na umu da je " Antena M je zatražila odgovor od poslanice URE Božene Jelušić, ..." Da li je "puna podrška" ovo što je B.J. napisala, ili je upravo riječ o relativizaciji? Pet para ne dajem za takvu "podršku".

Betoven

Božana prvo doprinese stvaranju problema , pa sada daje podršku Crnogorcima. približavaju se izbori pa treba pokušati prevariti još ponekog Crnogorca.

b. pavle

Na kraju ste otvorili sebe i rekli nešto, to je Crna Gora odavno očekivala od Vas. Kasno gospođo, kasno, dizali ste ruku za sramne stvari, to se zaboravit' ne može.

KakoJe

Kako su vam se obraćali ne znam, ali možete li mi, kao profesorica književnosti odabrati par izraza koji su adekvatni onda kad namjeravamo da se obraćamo nekome ko POKLONIO državnu imovinu aktuelnim velikosrpskim i ruskim fašistima, a danas "pohvaljuje" one koji se bore upravo protiv toga? Hvala.

Bosnjak

Nemoj gospodjo jelusic molim te Dosta si pokazala kolko se zalazes za C.goru igras kao komsija Aleksandar malo njima malo Nama

herceg

bozena se ne mjenja...uvjek lijepa prica, populizam dritanovski, a kad se dizu ruke, uvjek uz ideologiju kleronacionalistickog demokratskog fronta, po uputama beograda

Orlov krš

Ponovo ćete dići ruku za sve što izdajnik brat Abaz zatraži od vas! To ste pokazali uvijek kad je jedan vaš glas mogao situaciju u CG povesti u drugom smjeru od ovoga u kome se danas nalazimo!Dali ste ogroman doprinis ovom sunovratu države,tako da ova priča nema težinu!

DUKLJA

Podmuklost .....uskoro ce izbori pa treba zavesti još kojega Crnogorca za Lovcen planinu.

Sve vi cvjetalo

Pa dje ste onda gdjo. Zastitnice Crnogorskog jezika ispred RTCG, da protestvujete zbog zabrane istog u Sramnom servisu.

veritas

Anteno draga, a što vam šće odgovor žene koja sve RELATIVIZUJE? Njoj crnogorski jezik ima četiri imena, po njoj Policija nije zvala Savkovićevu na raport no da "pomogne" Adžiću da "sazna" o aktivnostima pomenute NVO... Ovaj "odgovor" Jelušićeve vrijeđa zdrav razum, bezočno nas ponižava...

Roksana

Nakon čitanja blasfemičnog i vrlo kvarnog odgovora koji ste dali, postaje mi veoma neprijatno što konačno zaključujem: nikad od Vas hljeba! Budući da imam godina i formalnog obrazovanja koliko i Vi, kažem sebi: Hvala ti, Bože, što me čuvaš od ovolike sramote i licemjerstva pred ljudima! Bestidno...