15 °

max 21 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

21° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 8°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Revanšizam bivšeg liberala a sadašnjeg radikala

Autor: Antena M

  • viber

b. pavle

Taj nikad nije bio liberal, nego koritar. Liberal nikad ne bi dao slobodu za korito.

Nebojša Ratković

Građani Crne Gore ima li nas? Zar ćemo mirno posmatrati kako polupismeni uzurpazori vlasti bestijalno udaraju na najbolje među nama? G-đa Šuković im smeta jer je ličnost, ima svoj stav i vrstan je novinar. Pružimo joj podršku i pokažimo ovoj bulumenti da ona u borbi za svoja prava nije sama.

Jovanka

Podrska za postovanu Tanju Sukovic a kupljena polovna roba ce uskoro zavrsiti tamo dje i svaka zavrsava.

promjene

Bio liberal pa postao radikal ali je bio i ostao, suštinski, isto........! To se nije mijenjalo, niti će!

Dika

Uporediti režim u Crnoj Gori sa onim u Sjevernoj Koreji je nekorektno,jer oni totalitarnim pristupom štite svoju državu.Ovi izrodi izdajnički u CG,osim što ugnjetavaju crnogorce fašističkim progonom,a ne mobingom,sve rade zarad druge države,muka mi je i ime da joj spomenem. Podrška za gđu Šuković

pero

Raonić je nekada bio Liberala sada je Radikal,e kako fotelja mijenja ljude.

JovoZ

@pero Nešto se ne sjećam da su ovi koji se danas predstavljaju kao "bivši liberali" bili posebno zapaženi po svojim aktivnostima u tom Savezu. Izuzev onog koji je bio na čelu Crkvene opštine CPC u Podgorici. Što jest - jest.

mijo popovic

Nasilnici i uzurpatori ne priznaju razloge ukoliko ih ne prati sktivan otpor. Stoga, esnafske novinarske organizacije, CHO, PEN, ostali subjekti koji sr bave ljuddkim pravima trebaju organizovati protesne skupove, nspraviti dosijea o krsrnjima ljudskih prava u svim domenima, poslati ih međunarodnim institucijama i smbasadams. Od samog lamentiranja nema koristi: jer ce nas raonici i comp. jednog po jednog eliminisati

Čevljanin

On je niko i ništa. A ne bivši Liberal. Jedna pometina.

Vbnm

Treba da se suočimo sa činjenicom da smo u ovom paklu zahvaljujući "bivšim liberalima" , ma što to značilo.Njihovi glasovi su omogućili velikosrbima ovaj rastur države. To bez njih ne bi bilo moguće , nema ih dovoljno.

Mtodor

Zaista je to zanimljiv fenomen kako se od liberala prelazi u radikale, a slučaj Raonić nije pojedinačni , može se čak govoriti o trendu, Da li je tajna u prevrtljivosti i licemjerstvu Crnogoraca, želji za moći i parama ili ko zna šta drugo ali da postoji fenomen postoji.

Madrid

@Mtodor Pokojni Duško iz Dana bio je član Liberalnog saveza. To nije tajna, mislim da to mogu napisati.

Djuro Vucinic

Vi momci sa FCJK ste svijetlo na kraju ovog predugackog tunela u koji smo svi zaglavljeni.Mislio sam da se nikad 90-te nece vratit,ali docekasmo i to.Tanji Sukovic podrska, i vaznija je tvoja ostavstina ,nego sav mobing ovoga punoglavca.