Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

DPS Rožaje o skandaloznim freskama: „Ništa nije slučajno“

Autor: Antena M

  • viber

auff

" Posebno pozivamo građanske partije URA-u, Demokrate i PES čiji je osnovni postulat građanin,..." Ove partije što si nabrojao nijesu građanske no srpske i prosrpske, sa minornim brojem drugih nacionalnosti. Ajde, više, opametite se, kome idete niz dlaku?

mr

Osudiće oni to, samo čekaju da im Crkva Srbije vrati tekst saopštenja, koji su poslali na blagoslov! A vi i dalje tamo, jer tamo je spas, kad dođe sudnji čas!

Bosnjacki Svet

U Rozajama koje ima oko 30.000 stanovnoka u njemu zivi nista vise od 50 Srpskih familija a i nema vise od 50 Srpskih kuca.Rozajci su him iz temelja Crkvu napravili i kucu za Popa koje nikada tu nisu postojale a sada taj Pop dobrocinstvo ovako vraca.I dijete u prvi razred zna sta crta a ne Pop.

Crnogorka 100%

@Bosnjacki Svet Užas čovječe. Osim što je nepotrebno i neukusno, još je i klasični kičeraj. Ulazila sam u crkvu u Reževićima, prave nove freske koje ni na šta ne liče. Mi smo im to dopustili.

Marina

@Bosnjacki Svet Kad cete vise nauciti da SRBI tako vracaju zahvalnost? Ti njima hleb,oni tebi nož u leđa!! Zar nije dovoljno sto je srpska vojska OKUPIRALA CG 1918. a pošto je crnogorska vojska izginula braneći je da bi pobjegla iz Srbije na more u Grčku i tamo skupila snagu da napadne CG?!