10 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 7°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

21° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Gjenero: Milatović nije bezazlen i pristojan, već populista kojeg je stvorila SPC

Izvor: Direktno.hr

Autor: Antena M

  • viber

max12

Potpisujem,svaku vašu riječ!Bravo za analizu.

kadar ZLA

Spc je veliki osinjak mržnje i zla Balkanu. Milatović je novi Mandić daleko opasniji.

dpero

Dragi Aleksandre, sva ova priča je nepotrebna, jer se iz godine u godinu, da ne kažem iz decenije u deceniju potvrđuje da se ovaj smradni narod lako potkupljuje, odnosno prodaje za sitne pare (čast izuzecima). Njuše psi ko ima veću moć da im posle baci kost da glođu.

Internet

Milatovic je Vucicev covek to ne treba objasnjavat vise.Njega se treba pazit kao izdajice i spijuna. DF odgovara pobeda Milatovica jer isti him je cilj Srbija,Rusija i propast CG.

BranoBozovic

Ovaj narod jos ne vidi ko pokusava da dode na celo drzave.Najveca krimogena organizacija u regionu je SPC.Skaljarci i Kavcani su male bebe za njih. Da nista Dukanovic nije uradio za ovu drzavu osim:Multieticnost,Nebombardovanja NATO-a,Samostalnost drzave,Ulazak u NATO,U predvorje EU Malo li je.Napred Presjednice uz tebe su CRNOGORCI!

saci

Vrlo dobro zna pametan narod ko je stvorio Milatovića, no što da radimo sa 50% našeg naroda koja je slijepa, da ne kažem "budala". laže ih sa malo penzije koje im odma uzima nazad, povećanjem cijena. Žalosno, koliko budala ima u CG nemz čitava EU.

Onogošt

G.Gjenero najopasniji su ovi podmukli,prikriveni nacionalisti.Ovaj prostor đe je uvjek na cjenu bilo čojstvo i junaštvo,opoganila je veliko Srpska agresivna politika,preko okupacione crkve države Srbije i domaćih izdajnika.Ali svemu dođe kraj pa će i ovom zulumu.

Ivan

Okrenite se vise price o nekoj ugrozenosti, kljuc je ekonomija, bolji zivot... manite se nacionalizma dok niste potpuno nestali sa scene

nenad_mne

@Ivan , do dolaska na vlast ovih "veselnika", prosječna plata u CG je bila veća nego u Srbiji, a sada? To je ta populistička "ekonomija", helikoptersko dijeljenje nezarađenog! Otvoriše i autoput, a za dalje...?

Katunjanin

@Ivan Tvoj me komentar podsjetio na 1918-u. U vrijeme ratom razorene Crne Gore i velike gladi , pod Srbijanskom okupacijom nudili su vrecu brasna svakom ko je bio spreman da potpise lojalnost Karadjordjevicima. Jeli to tvoj kljuc ? Ne brini ,necemo nestati.CG je vjecna !

Vanja

Nadmen, dosadan, neelokventan, bez harizme, osvetoljubiv, nevaspitan, skolon manipulacijama, bez životnog iskustva, što znači da se nije baš družio s ljudima i nije mangup. Vjerovatno štreber, Moja ocjena je 1,5 / 5. Spajiću dajem 2,5 / 5.