Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Šta su 'rezervoari glasova': Evo koji su Đukanovićevi, a koji Milatovićevi

Izvor: TV E, Portal Analitika

Autor: Antena M

  • viber

Onogošt

U pravu ste da je ovo za većinu gkasača DF-a i Demokrata poslednji krug.Jer za razliku od lidera koji se vode ličnim interesom i liječe preko članova komplekse i izigravaju autoritet,oni bi ipak da očuvaju svoje dostojanstvo i da zbog teškog poraza ne idu da služe za jednokratnu upotrebu drugom.

Miki

Sam je Milo za sve ovo kriv !! Napamet vrti istu priču o nezavisnosti i o Srbiji. Koga to više zanima ?! A sa druge strane dopustio je popovima da mu vode državu i da popovi vode politiku. Pa dje to ima ljudi moji ? I danas se čudimo nečemu, čudimo se sto je DPS pao. Treba dobro da se svi zapitamo !!

volujak123

@Miki Predloži,šta bi konkretno Milo trebao da govori?Problem je druge prirode.Crnogorski narod je vrlo prevrtljiv.To je i usud,makar u XX vijeku(Podgoricka skupština,Drugi svj.rat,1998.godina,referendum,itd).Teško je njima potrefitii priču.

gost

@volujak123 Sad nek prica sto oce, trebao je da cini kad je bio u poziciji. Od referenduma nas je uveo u NATO al i to je cinjenje na spoljnopolitickom planu, na unutrasnjem, djavo popio. Pa on ni partiju nece da reformise a kamoli drzavu. Ne vjerujem da ima podrsku cijele dijaspore, a ni SDPa...

Akova

Df i demokrate su velikoj panici Ako njihovi glasači podrže Milanovića onda ih gube i na parlamentarnim izborima.Rizik je veliki.

saci

A boli njih "K" za glasace hoce li ih izgubiti ili ne,bitno je da oni obeznijede sebi stolicu, DF i Demokrate ce puno od njih dati glas Milu.

Milo kriv

Niko javno da progovori da je Milo kriv. Šurovao sa četn. štabom Df-a, gradio srpske hramove, zapostavio cg crkvu. Sada panika.

Tara

@Milo kriv Ne pricaj gluposti..DPS sa cetnicima-pucistima-jesili ti normalan?

haker

Milatovicu samo skodi javno pozivanje da glasaju za njega lideri Df i Demokrata, Ure, a DF pored svih zaposljavanja spao na ove grane dodatno gubi rejting i svoje glasace bukvalno salje PES i za parlamentatne izbore, Demokrate jedva da ce preci cenzus sledece izbore, dok su Ura i SNP otisli u penziju.

gost

@haker Ocekujem da ce se Becic spasit tako sto ce uc u koaliciju sa PES, a vjerujem da ce i Dritan cupat i rukama i nogama da i URU prime, jer ga inace ugasise. Zato ocekujem da ce na koaliciji insistirat prije 2.kruga kako bi mogli da ucjenjuju, a DF je u problemu, podrzao Milatovica ili ne.

Labud Dabanović

Poslije sljedećih izbora Jedno će bit sigurno i jasno-ko je za crnogorski narod i građanstvo i državu a ko otrcov otrcana Srbina i srpstva i mrzitelj svoje rođene i crnogorske braće.

Legenda

Sami izbori na Cetinju đe Jakov Joanikijev više imao glasova odsame Draginje,govori onašoj slici i velikim starim liberalima i Đuraškoviću,bojim se kratko je vrijeme spremite Cetinjani Apostolskog Presjednika u Cetinju koji je htio da pobije mene i vas