Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Vuković: Apsolutno vjerujemo u pobjedu, u Podgorici možemo imati 10.000 glasova više u drugom krugu

Izvor: RTCG

Autor: Antena M

  • viber

BranoBozovic

Uvazeni Gradonacelnice,(najbolji,promijenio sam ih oko 10).Kao stari aktivista,DPS-a formula uspjeha je terenski rad,od vrata do vrata.Toga nema u zadnjim izbornim ciklusima desetak dana ispred izbora nekom vrstom saopstenja. Da budemo posteni to je jedan od najvaznih segmenata izborne kampanje.Ako Vas Vasi saradnici budu u ovome slijedili 100% bice uspjeha.SRDACAN POZDRAV NEK JE VJECNA CRNA GORA!

BranoBozovic

Sa ovim mojim kometarom ne slazu se oni koji ne rade nista za moj DPS i moju drzavu Crnu Goru a navodno se ubise radeci.Samo se slazu za svoj dzep Uvazeni Gradonacelnice Vukovicu(prije 4 dana smo se sreli)!

Milena

@Ana Od izaslih,ako u drugom krugu izadju suverenisti,37 posto nedovoljno

Legenda

Kod Veliko Srba je više 97 hiljada od 128 hiljada,to je matematika za ginisa

svakacast

Rad oslobađa i jača duh. Samo rad analize i znoj će se isplatiti ne samo sad nego i u budućnosti. Priznajem nije lako prvi nisam član neke partije znog terenskog rada, zato naklon svima koji su dobri i to rade za dobro svih nas koji samo glasamo i za fotelju onih koja se dobije. Velilo postovanje.

Jmbg

Mozda je vrijeme da se probudite iz kome i vratite u realnost.

Katunjanin

Milatovic nemoze biti Predsjednik gradjana CG jer je on kandidat crkve Srbije i za njega glasaju srpske partije finansirane iz Beograda. Dok za GOSPODINA Djukanovica glasaju gradjani svih vjera i nacija. Dakle ako gradjani zele u Evropu moraju se masovno odazvati 2 aprila. Da je vjecna !!!!

Madrid

Meni uopšte nisu jasni glasovi u Podgorici, imam osjećaj da se nešto mulja. Ivan je imao mnogo veću podršku od 40%, a kladim se i Milo prekjuče. Da li je Vučićeva mašinerija tu nešto odradila, ne znam.

LJiljaM

Narod je rekao svoje ,Novi ljudi su potrebni u C Gori i novi lideri a ovi zastareli sto pricaju 34 gd sve isto ugrozena drzava ruski srpski svet ove stare trikove vise nikoga ne zanimaju jer samo tajkuni nijesu ugrozeni jer nemaju nista novo da ponude najbolje je odlazak ovima koji zavadjaju narod

Legenda

@LJiljaM Aj ti polako u Srbiju,neću ja ni popove ni hođže ni nikoga na TV-u,da mi mantijaši kroje državu Apostolko