Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Vujović: Zbog prisustva protestu prijeti mi do tri godine zatvora, a Milatoviću zbog izjave u VAR sobi ništa!

Autor: Mia Zeković

  • viber

tiktok

Milatović je civilno lice, a ne sluzbeno. nije vrsio sluzbenu duznost kada je radio promo skup, samim tim i osrednji advokat ovo moze lako rijesit. ali zbog same formulacije vidi se da je hapsenje politickih neistomisljenika i cista odmazda

Milena

@tiktok Ima ona narodna,ko drugome jamu kopa.....oprezno sa fukarlukom i dvostrukim arsinima,vlast kome je profesor i borac za ljudska prava kriminalac,crno joj se pise.

Vitez koja

@Milena Potpuno neprihvatljivo ponašanje prosvetnog radnika. Netolerancija i netrpeljivost pokazuju da se radi o osobi koja teško može biti uzor mladima.

Milena

@Vitez koja He laze,voli svoju domovinu ,ne unistava je i ne prodaje za prljave pare,domovina mu je svetinja,postenima je uzor,ovi drugi imaju druge uzore,Braticku,Jelicku,,,Bozovica,stvar morala.

DON QUIJOTE

@Vitez koja Veoma licemjeran komentar "viteže".Upravo suprotno: od vrsnih intelektualaca njegovog tipa se i očekuje da budu u prvim redovima za odbranu naše CG. Floskule koje koristiš odaju nezrelu i zlonamjernu osobu.

Katunjanin

Onaj ko brani svoju drzavu i njene interese nemoze ni prekrsajno a kamoli krivicno da odgovara dok izdajnici svoje drzave koji zivote Crnogoraca prosipaju kao sto je Mladic dijelio bombone po Srebrenici ,takvima je sud istorije najveca kazna koja im se prenosi na pokoljenja !!!

Podrska !

1 od 10 smo uz tebe veliki čovječe! Ova buranija je prekardaşila i tužilaštvo i policija im glade j i g! Nema te kazne za njih, a čeka ih , nego što! Smrt klerofašizmu!

glas_za_suverenu

@Ana, a što je sa 82% ?! Tih 18% Uraša, Demokrata i jadova, to su pelceri onih koji su vazda radili protiv Države, među koje, očigledno, spadaš i ti.

Sheky

Akademiče,Vi ste ponos Crne Gore i ne brinite se,cijela dijaspora je uz Vas i slavno Cetinje!

glas_za_suverenuCG

Puna podrška akademiku Vujoviću. Milatoviću niko normalan i principujelan neće dati glas. Milatoviću je sitno da žrtvuje 10 Crnogoraca kako bi nasilno instalirao srbijanskog popa u sred najcrnogorskijeg grada, na tron koji je oduvijek pripadao SAMO Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi. No pasarán !!!

Roksana

Milatović ne smije proći! No pasarán! Uozbiljite se, građani! Naša dužnost je pred slavnim precima i pred slobodnim svijetom DA NE BUDEMO NIKOME SLUGE!!! Evropa i cio svijet je pjevao o nama kao hrabrim slobodnim ljudima kojima je sveta odrbrana svoje zemlje - hoćemo li biti dostojni pjesme?!

miki

Milativić neka bude predsjednik Crkvene opštine u Pozarevacu SPC i Vučkov i Putinov vodonoša za drugo nije. SUVERENISTI sad ili nikad svi za CRNU GORU JEDINU NAM DOMOVINU-SVIH GRAĐANA CG. Glasanjem za MILA glasamo za Gradjansku CG. sad ili nikad