12 °

max 20 ° / min 12 °

Utorak

07.05.

20° / 12°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

22° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Da glasaš za Jakova Milatovića ne moraš biti četnik ili izdajnik Crne Gore: dovoljno je da si glup

Autor: Antena M

  • viber

CG1

Svaka Vam čast na ovom tekstu gospodine Pećanin. Plašim se da ima dosta glupih ali uprkos tome, pobijediće građanska Crna Gora.

gićonzi

" Zablude ćemo plaćati siromaštvom, trovanjem duha i položajem daleke periferije Evrope". Ako vam ovo liči istovremeno i na opis današnje Srbije, u pravu ste. A ako vam liči i na opis današnje Crne Gore , opet ste u pravu. A ako vam liči i na opis današnje BIH , opet ste u pravu.

jovo

Senade, sve ste rekli, samo golu istinu i divno sročili. Nad Crnom Gorom nadvili su se crni oblaci, nikad crnji u njenoj dugoj, trgičnoj istoriji. Prevelika je sila, laž, preva ra, i novac u igri. I Vi, i svi mi, koji volimo ovu državu, nećemo je dati bjlosvjetskom, balavom ološu.

Milena

Odlicno podsjecanje na rezultate velikosrpske politike 90 tih,narod je izabrao sopstvenu nesrecu,umjesto dostojanstvenog zivota,izabrao je da kopa grobove svojoj djeci,uzas,sada mu se isto nudi,pa glasajte naopako,jer ne volite Mila,ovdje se glasa opcija,kao 90 tih,samo glupi prave istu gresku.

Radomir

Srbija je DPS dovela na vlast, Srbija ih je i skinula sa vlasti. Trebalo im je 30 godina, mnogo para, mnogo olosi i razno raznih bitangli da okupe da bi to spoveli ali im je ipak uspjelo. I Crna Gora ce se vratiti tamo gdje je vecinski uvijek i pipadala: priljepak primitivne, seljacke Srbije.

Marina

@Radomir(1) Sve to sto ste naveli(cijela Srbija:vlast,opozicija,BIA,SVI mediji) i JOŠ : -RUSIJA(vlast,KGB,mediji,crkva) -R.srpska(sve sto gmiže u njoj) -DOMAĆA OLOŠ, Ali sve ovo bi im bilo”DzABE STE KREČILI”da se na MILOVU kičmu nijesu navalili i -ZAPADNI “PRIJATELJI” !!! MALO LI JE ???!!!

Marina

Radomir(2) Kad se SVE OVO ima u vidu,nameće samo jedan zaključak. Onaj na koga su se namjerili i protiv koga su pokrenuli SVE ŠTO IMAJU je JEDINSTVENO ČUDO!!!! Samo je MILO to ČUDO na kojega se MORALO pokrenuti OVOLIKO SILE ne bi li ga pobijedili. Zar onda on nije VEĆ POBJEDNIK ???!!!

Ramiz

Najveću glupost čine oni koji ne izlaze na glasanje. Kod odlučujućih izbora tek od 80-85 % izlaznosti pokazuje zrelost jednog društva.

DON QUIJOTE

Ovo što Senad piše je posljednje upozorenje za one koji misle da "su svi oni isti" i ne glasaju. Za one koji glasaju poruka: ne čudite se ako više ne bude prilike da budete Crnogorci (osim u srpskim vecevima). Borote se za našu dičnu Crnu Goru!!!

Marina

FENOMENALNI MAESTRALNI SENAD PEĆANIN!!! TOLIKO NEDOSTAJE NJEGOVA INTELEKTUALNO UBOJITA RIJEČ !!

samo_hrabro_za_CG

Senade, svaka čast za svaku riječ što si rekao. Ovoliki svakojaki udar na našu zemlju ne bi izdržale ni mnogoljudnije države. Ali, mi smo herojski narod, mislim na nas kojima su riječ i odbrana zemlje svetinja, i mi moramo pobijediti ovu gubu koja se uvukla u naš dosuđeni krš i obalu. Stop izdaji!!!

Evropska CG

Apelujem na sve one koji ne izlaze na glasanje, a vide zlo koje stize, da izadju i glasaju za evropsku CG. Predjimo preko nezainteresovanosti, nemojmo se inatiti, jer znamo koji ulog je u igri. Nemojmo se kockati sa domovinom CG, olako je baciti u ruke izdajnika, koji imaju i svoju drugu domovinu.

Crnogorka 100%

@Miloš Dobor pope, smiri se i pomoli se bogu.