11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Medojević: Kad bude svima jasno - biće kasno

Autor: Antena M

  • viber

Bajo

Ne mlati Medo. Pricas , otkrivas , ukazujes. Ali kad dodje glasanje uvjek za te iste likove dizes ruku. Da to nije malo licemjerno. Je li narod za to kriv ? Znas to dobro ko je Dritan , Jakov , Spajic . Svima si pisao krivicne prijave. Ali kad se glasa u Skupstini tvoja ruka je uzdignuta u njihovu korist. Pa te molimo da , dok je tako , zaćutiš .

Kiko

Stvarno si bio moj fevorit gay.Znam te personalno sa Cetinja.Ne mogu da vjerujem dje si potrošio zadnjih par godina života.Inače ti napunio 100.god.Domaca olos i domaći izdajnici su se sručili na Mne.Razobliči lopove ,smecare iz PES i biće ti sve oprošteno.

Elmir

Dzaba vojvodicu ti si sa cetnicima. Udari se po obrazu no ga nemas

Licina

Pokusaj da se "operes" i ocistis ce ti tesko upalit i proc Medo, odgovoran si nista manje od trenutne vecine i prolazne Bogu fala vrlo brzo pa ce onda valjda i Crna Gora vidjet i docekat pravdu.

Miljana

Izgleda da je Medojevic shvatio da su PzP I DF prevareni.

Cetinje

E moj Medo,mislio sam da si punoljetan,ja imam 70 godina i jedan sam od onih prvih Liberala sa Cetinja,a bio si ti,kada smo bili SVI uz Velimira Koka Vujovića osnivača LSCG i da ne nabraja časne ljude kojim je i danas LSCG u srcu,no tebe Medo srpske "Vrane"popiše mozak,kasniš Medo kasniš.

Tara

Medojevic je zelio promjene..evo vidis nasa smo dosli..svetosavski-nacionalizam..fasizam..korupcija..pranje novca..Otvorene granice..ce CG zaviti u crno..