9 °

max 15 ° / min 9 °

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

17° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Cetinjani ogorčeni što Carevićeva firma izvodi radove u Prijestonici, oglasio se i Đurašković

Izvor: CdM

Autor: Antena M

  • viber

Samo za CG !

Đuraškoviću, ovako ste se ponašali predhodnih 30 god. pa viđite do čega ste nas doveli . Nikad više 1918 !

pedja

Ovo je obraz Djuraškovića i SDP da napravi ovakvo poniženje Crnoj Gori i Cetinjanima.Draginja manje glasova o Jakova,kskvo sramno ponašanje SDP,a po Cetinju Carević mašinama razgrće,taman kao i na Belvederu. Propalo se,kao što jeste.

Orlov krš

Đuraškoviću,teško se možete opravdati preko tendera i da nijeste mogli uticati đe firma kupuje asvalt. Sa rušiteljima CG ne mogu se praviti nikakvi arandžmani i za to nema izgovora.Carević mora odgovarati za ono što je radio Cetinju,a ne da gradi! Vi iz SDP a ste potpuno izgubili kompas!

danilos

@daka - Da li su roditelji krivi što im je sin zločinac? Više i ne znate kako i na koji način da izblatite Mila? Ako ga toliko mrzite izaberite onu "tranju" Jakova "Carevića" za predsjednika. On, po vama, nije kriv što mrzi i oburdava CG? Milo je kriv što se bori za CG? Mnogo ste "bistri"?

Petar

Pokrenuti online i uzivo peticiju da se obustave radovi,ponisti tender i nadje novi izvodjac ili dobavljac. Razlog:ne zelimo da u Prijestonici ima ista od osoba koje ne postuju ugled i stanovnistvo grada Cetinja, prijestonice drzave Crne Gore.

Uzdrzan

Sto bi pisali peticiju , Djuraskovic je Sam rekao da sa firmom Bata Carevica nema nista Ali I'ma sa ovom prvom.Djuraskovicu raskini ugovor sa Aviom iz Podgorica pa makar I na nasu stetu pa ako mislis da ces imati posljedice daj na skupstinu pa peticiju.....Tako treba da uradis a ne kao djeca ...

Laki

Treba i njemu sve slomit pa da vidi kako je to a utom slučaju neko bi odgovarao na on neće sramne države i vlade