11 °

max 19 ° / min 10 °

Subota

04.05.

19° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

24° / 15°

Petak

10.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

MCP: Anticrkvena kampanja Đukanovića, necivilizovana retorika političara koji traži treći mandat unosi nemir i zebnju

Autor: Antena M

  • viber

Tomo

Nemir i zebnju stvarate vi vasom politikom jer se mijesate u politiku drzavnu, a vjerska vas ne zanima vas zanima euro i otimacina drugo nista ko to ne vidi taj je cor na oci i u mozgu

Milena

Bog sve vidi,EU je ocijenila da se ne bavite vjerom,nego politikom,i da na Balkanu svojom aktivnoscu ugrozavate mir,Bog ne prasta,majka crkva vas osudjuje kao i rusku crkvu,pa vidite sto je grijeh.

Pero

Opet se Crkva miješa u iznbore. Otvoreno i bez zadrške. Pri tome zamjenjuje teze, kao obično. Neće Đukanović da "uređuje unutrašnje stvari Crkve" i to nikad nije radio nijedan političar, ali hoće Crkva da uredjuje unutrašnje stvari u Državi. To je svakome jasno. Popovi hoće da vode kolo u Državi,

paganin

Vi se ne miješate u državna pita nja, zar ne? Ali pozivate narod, i vlade postavljte. Vi ste zlo Crne Gore i prijetnja za njeni opstanak Nećete me posvađat sa Bogom jer iskreno vjerujem, ali mimo vas jer vama Bog služi, a vi njemu,NE!

Ko izaziva

SPC JE TA KOJA UNOSI NEMIR, ZEBNJU, MRZNJU, PODJELE. U NJOJ NE STANUJE LJUBAV, MIR, SPOKOJ

jovan

Opet mešetarite i mutite narod prevaranti bradati. U čije ste silom topova uselili. Bogu će te platit za pljačku kad-tad.

CG1

Za sve te vaše optužbe, adresa ste vi, vi koji širite mržnju i najgore zlo. Vama nije vodilja BOG, vama je kalašnjikov u srcu, nemate dodirnih tačaka sa vjerom i poštenjem. Srbijanska sekta.

Katunjanin-Miogost

Da vi vjerujete u Boga , ne bisre činjeli što činite.Jer biste znali da bi vam ispostavi račun , za sva vaša zla i nepočinstva , koja ste kroz istoriju učinili, i dalje , bezbožno , neljudski ,čunite ,Vi i Vaši sledbenici , po vašem nagovoru , i blagoslovu. Mnogi čekamo u nadi , da Bog pokaže da postoji , na vašim nepočinstvima , i da vam to i stavi na znanje i postojanje, jer Vi ste sodoma i gomora , ovih vremena.

danilos

Ovaj besramni pop ima hrabrosti da optužuje druge za "necivilizovanu retoriiku" poslie skarednih "propovjedi" prethodnika? Kaže "bolji odnosi između Crkve (Srbije) i države CG" "Frojdova greška"? On i dalje smatra da je Crkva iznad države. I jeste? Jer, je ova vlada srozala državu na najniži nivo?

igor

prpa pred izborimaaaa,mora se umijesat ccrkva nema im druge piii