19 °

max 19 ° / min 10 °

Subota

04.05.

19° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Drugačija radio veza

Pavlović u DRV: Danas živimo pravu Crnu Goru u kojoj je crkva Srbije otkopala ratne sjekire; Zapadni saveznici kreirali nestabilan ambijent u regionu

Autor: Mia Zeković

  • viber

srpska okupacija

Moramo se branit. Dižu glave potomci ratnih zlikovaca četnika

prijecb

@srpska okupacija Tužnije je jer je većina od tih potomci onih koji su potamanili četnike.

djuro vucinic

Hiruški precizno. Na nesrecu mnogi moji zabludnjeli prijatelji, suverenisti ovo mozda neće pročitati.Volio bih da hoće jer su 2023 god vratili u 1918 g.

takoje

@djuro vucinic Onda povući poruke iz 1918. i ojačati i zbiti redovi i biti spreman na svaki vid odbrane i ne zalijetati se dok nismo sigurni u svoje redove i snage.

Melancholia

Identitetska pitanja su vam sad prevazidjena, gospodine Pavlovicu, a Ivanu Vukovicu ste zamjerili što se na izborima u PG fokusirao na lokalne probleme a zanemario,po vasem misljenju, identitetska pitanja???Što se godina tice Vukovic ih ima koliko i Milatovic pa je prosao losije od Djukanovica???

Srdja Pavlovic

@Melancholia Radi korektnosti moram reci da se moja tadasnja kritika nije odnosila na Vukovicevo odmicanje od identitetskih pitanja, vec na to sto se njegova kampanja potrudila da izbjegne reference na drzavne simbole. Da ponovim: drzavne smbole.

djuro vucinic

...da bilo je neprimjereno početi kampanju bez CG zastava. To je politikanski čin u smislu nakaradnog nekorištenja zastave. To itekako spada u identitetska pitanja,o crkvi da ne i govorim i broju apstinenata. Žao mi je g Vukovića iako sam ga glasao iz principijelnih razloga i mojeg opredjeljenja.

Tara

@djuro vucinic Crnogorska zastava je simbol nase nezavisnosti..ja sam ponosna..kao i svi nasi rodoljubi..a Himna nam je najljepsa na svijetu....i u svim ratovima.. se borila i ginula sa svojim simbolima i zastavama... Draza Mihailovic..nece pobijediti..fasizmu su kratke noge..

@@@@

Mi posmatramo trecerazredne zapadne ambasadore kao prijatelje koji zele da pomognu.Oni ne vuku SIZOFRENE poteze nego one koji njima odgovaraju.Zar iko misli da oni ne umiju primirita Vucica ali ako na njegovo mjesta ododje castan covjek kako ce manipulisati sa njim.Uz to bojim sa da trguju sa CG

Bg Cg

@@@@@ Potpuno se slažem sa vama, Zapadnjaci vuku poteze koji NJIMA odgovaraju, a odgovara im da obeštete Srbiju zbog gubitka Kosova i Krajine. Namiriće ih Republikom Srpskom i Crnom Gorom. Eto razloga za masovna samoubistva.

Beogradski Crnogorac

Posle osam godina belo-crvenog terora (1990-1998) nastupilo je 22 godine zeleno-crvenog. Učinili ste tad što ste mogli, uveli Sekulu u himnu, dukljanizovali cg naciju idr. Sad sledi jedo 15 godina čistog belog terora, s ključnom izmenom dvojnog državljanstva. Po meni ste time nestali, a po vama?

Tara

@Beogradski Crnogorac Kakav si ti crni Crnogorac..zaboravio si i svoj jezik..sprdas se jos sa nasom Himnom..srami se!