15 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

22° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 13°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Milatović uporno ćuti na pitanje Antene M: Da li je predsjednica Kosova Vjosi Osmani pozvana na inauguraciju?

Autor: Mia Zeković

  • viber

Dan

...pa trebao je neko da mu objasni malo.. sta je i kako treba obavljati duznost Predsjednika Drzave.. on je znao samo za Vucica ... da mora njega da pozove.. a za ove druge nije ni razmislja..hahaha auuhh..

ljeposava

Znaci,Jakov Milatović ne priznaje državu Kosovo!Znaci,dolazi nam na mjesto predsjednika covjek koji ne zna da li će ići u Srebrenicu i koji “ne zna “da Kosovo ima predsjednicu i da je samostalna država.Šta će dalje da se prikaze na ekranu otkrivanja lika i djela buduceg predsjednika Crne Gore?U nacrtu je revansizam i okretanje kursa ka zajedništvu sa Srbijom,sto čvršće,gubitkom granica i namjerom ujedinjenja.Pa kako onda da pozove predsjednicu Kosova na “svoju priredbu”?

Backovic E.

Odgovora nece ni biti, a gosp. Osmani nece biti pozvana. Pa zar odavno nije jasno, od kako je izasao ispod popovske matije, da Milatovicev cilj jeste obesmisljavanje CG I njenog nacionalno-kulturnog i drzavno-pravnog identiteta. Ovo nece biti ni od kakvog znacaja za RK, ali ce biti sramota za CG.

Andro

Milatovic je klasicni ideolosko-politicki svetosavac, a od skole bubalica! A ovo umetnuto "negdje" je šmekerska ironija Antene M-:)))

igor

Nikad nece bit moj predsjednik a mozda ni tad

Srbin

Kosovo nije drzava i nema razloga da lazna predsednica bude pozvana.Tacka.

Zekrija

@Srbin Nije ona lažna izabralo ju ljudstvo ,a kosovo je država , priznalo ga 160 zemalja svijeta ,kontroliše svoju teritoriju ima svoju policiju ima sve institucije države

Pitanje

Postaviti pitanje Milatovicu koje drzave treba da udju u Otvoreni Balkan Vucica i Rame........Srbija, Makedonija, Albanija, Crna Gora, BIh i Kosovo.....sa zvjezdicom ili bez, je drzava. Oce u savez drzavu koju ne priznaju, svaki je posa Vucicu takav.....i njegovih malih,nervoznih pigmaliona

Dacka

Kosovo je država svidelo se to četnicima ili ne

Obaveza

Novoizabrani,duznost ti je da je pozoves.Crna Gora je priznala Kosovo.Kosovo je,po ustavu steklo pravo na svoju nezavisnost,a Srbi na silu i sramotu pokusavaju da to ospore.Ko je kriv Srbima.Prodavali su za velike pare,kuce i zemlju,napustali Kosovo.Sad uzivajte u rezultatima!