15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

CPC otkazala sjutrašnji sastanak u Vladi! Abazović i Kovač htjeli da pošalju činovnike, Crkva uvrijeđena

Autor: Portal Antena M

  • viber

saci

A šta ćete, takav je on, krivo mu je da poliže to što je ispljuvao, a Stejt department je već klepnuo po ušima. On je takav zavadi pa vladaj.

miki

Potpuno ispravan postupak, nedajte atak na Crnogorsko dostojanstvo. Nije CPC toliko naivna da je jedan lažov koji je umišljeno predsjednik vlade toliko ponižava. Prvo na Vidjelo ugovor tajno sklopljen sa SPC-sektom. Vratiti sve na trilateralne pregovore na osnovu istorijskih fakata. Vratite grobove, crkve i manastire gradjene do SRPSKE OKUPACIJE kada je počela sječa Crnogoraca i crnogorki i njihove đece /kao npr. porodice Zvicer ko zna koliko je takvih slučajeva bilo/ Prvo javna rasprava.

Mojaš

Zašto CPC a ne Crkva Crne Gore?Kako Vaseljenska patrijaršija oslovljava "CPC"?Pretpostavljam da nećete objaviti moj komentar ali bih voleo odgovor jer koliko znamo D.Šuković mnogo drži do "žive istine",,,

AperisaniKosovskijurišnik

@Mojaš zato što se tako zvala prije njenog ukidanja! A zasto veseli srBski rod voli da svoju crkvu zove spc kad je Vaseljenska patrijarsija zove "crkva srbije"? Pitam te zato što je opšte poznato da su srbi narod koji drži do istine!

Orlov krš

@Mojaš Zato što je CPC domicilna,autokefalna crkva koja je stvarala crnogorsku državu,a SPC je crkva tuđe države, koja je okuprala naše crkve i manastire!Eto zato je crkva Srbije i nikad ne može biti crnogorska!

Andjela

@Mojaš Cetvrt vijeka je starija Niksicka pivara od crkve Srbije!

Labud Dabanović

@Mojaš Po tvojem imenu da se naslutit nosiš samar otrcano srpstvo Srbije.Pa ću ti kratko i jasno odgovorit.Crnogorci su na porobljeni Balkan svojoj CPC stekli oautokefalnost na bojnom polju.I CPC je jedina na porobljeni Balkan bila slobodna-što znači bez kupovine dovijek ima priznatu AUTOKEFALNOST

Ponižavanje

Podlo iživljavanje terorista i fašista se nastavlja. Zastiđe domaćih izdajnika. Posrbica gori od Srbina

neko

odakle vam uopste ideja da se pred izbore i poslije ugovora sa SPC sastajete sa laznim scepanom malim?

Mira

Vlada je samo potvrdila ono sto se zna.Radi za interes tudje drzave , SP C,i onih koji zele da Crna Gora bude samo jedna izborima jedinica velike Srbije Vucica i Dodika.Naravno nijesu zeljeli da se zamjere srbijanskoj crkvi.