10 °

max 21 ° / min 10 °

Nedjelja

05.05.

21° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

21° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Server: Vašington odustao od pretvaranja da je neutralan, podržava politiku Beograda i „srpskog sveta“

Izvor: Danas

Autor: Antena M

  • viber

Licina

Kome nije jasno, Washington gleda Samo $ i u Oci nikoga. Ko placa i daje vise na njegovoj su strani. Umjesto Drzave vise izgleda na Banku i samo profit gleda. Nije ni druga strana nista bolja a nas problem je mjesto izmedju dva Giganta i oduvjek po Nama! Mozda grijesim ali se cini da je Tako!

USA !!??

Nažalost USA su se svrstale na hegemonističku i šovinističku, autokratsku stranu!!! USA gubi na ugledu u svim sferama djelovanja. Kako ćete sredit USA, kad ste sa ovim vrijednostima saglasni??!! Hvala gospodinu Serveru na razboritosti i prijateljstvu.

Amerika zakuvala

Amerika je stvorila Isil, sada stvara genocidnu državu Srbiju. Stvaraće ratove prema susjedima. Neshvatljivo tako velike sile , a politika dvolična i podla.

Mojaš

Politika duplog standarda traje od 1999.god.SAD su podržale akciju NATO protiv SR Jugoslavije i ako su znale da krše međunarodno pravo koje jasno kaže da nema napada na suverenu zemlju bez odluke SB UN.Danas na primeru Ukrajine a pre toga Gruzije,Moladavije,Jermenije vidimo gde smo danas.

pamtimo

@Mojaš, zaboravljaš da su bombardovali kad je krenuo egzodus sa Kosova preko Prokletija...

Oscar

Mojaš dobili su oni poslije pristanak svih i SB, tako da su formalno pravno čisti....

KUCH

Ameriki je Je vrlo vazno ovoga momenta da bar Sebiju(koja se koleba) odbiji od Rusije. Stavili su sve interese da je odvuku od Rusije. Oni slabo poznaju Srbiju koja je preletac uvijek bila.Oni neznaju da se odluce dok ne vide cistu situaciju. Kad se bude znao pobjednik u Ukraini znace dje ce otici.