14 °

max 22 ° / min 12 °

Ponedjeljak

13.05.

22° / 12°

Utorak

14.05.

17° / 13°

Srijeda

15.05.

19° / 13°

Četvrtak

16.05.

24° / 14°

Petak

17.05.

22° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pješčani sat

PJEŠČANI SAT: Kovačevići - priča o osam narodnih heroja i jednom sramnom gestu

Autor: Antena M

  • viber

Branka

Ovo je odraz stanja u nekada samostalnoj državi Crnoj Gori. Potomci Narodnih heroja pokazuju srednji prst svojim herojskim pretcima. I bukvalno i figurativno. Crnogorci su pokojni. Kukolj je živ.

jovan

@Branka Ako neko stvarno želi da se sazna istinu o tome, da li je Kovačević popravljao sat, ili himnu pozdravljao sa "k"... lako je: Na kompletnom snimku, koji je skinut pod hitno, vidi se da on čitavo vrijeme trajanja himne, popravlja, himnu.

Tivat

Marko pokazuje srednji prst a ima ih i koji pišaju po spomenicima palih boraca za slobodu. TUZILASTVO, NA VAMA JE DA BRANITE OVE CASNE HEROJE.

Mirjana

Molim Vas da provjerite Plane Kocacevic udata Nikolic nosilac partizanske spomenice 1941 ranjena na Ljubinom grobu.

Petar

Razvoj licnosti ne zavisi samo od gena i kucnog obrazovanja. Preci ne mogu odgovarati za nepocinstva potomaka, niti potomci koji iskreno ne bastine vrijednosti heroja se ne mogu hvaliti tudjim herojstvom kao sto cini i onaj poslanik sa 4 spomenice u kucu"od kojih on ni jednu nije zaradio no ih kalja

lukA

japanci bi rekli, da bi sačuvao čast porodice trebalo bi izvršit harakiri. Ovaj nesrećni Kovačević pred. opštine se diči što je izdajnik. Narod bi rekao . nesoj. I to je mala riječ prema njegovom ponašanju.

Pitanje

A sto ubise Savu sa ledja? Ko ha ubi i zasto?

Baki

Drugovi,danas je možda po prvi put zasijala neka nova iskra sa Durmitora,put junačkog Nikšića.Žabljak,Plužine ,Šavnik,Nikšić,antifašisti kao pokrwt je krenuo u novu priču na Žabljaku,priključite se da napravimo najveći antifqšistički pokret Crne Gore.Pokret poštovalaca i potomaka ovih junaka.