26 °

max 26 ° / min 15 °

Subota

18.05.

26° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

23° / 13°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Drugačija radio veza

Pavlović: Meni je strašno to reći, ali mislim da je Crna Gora završena priča

Autor: Antena M

  • viber

MilaK

Ovo je lako izgovoriti nekome ko ne živi u CG. Uz dužno poštovanje, postojaće Crna Gora...

Gradjanin

@MilaK Hoće, Ali kao 27 jedinica Srbije...

Tihana

Na žalost, to mnogi Crnogorci misle. I jedino sto žele je da djecu pošalju vani. To je strašno.

@@@@

A nije CG zavrsena price jer vidjet ces sjutra da se SD DPS SDP itd junacki bore saopstenjima PIIIIIIIIIIII

Bar

Crnogorci primite moje iskreno saučešće.

Dejan

@Bar A koja si ti i čija pasmina? predstavi se makar Crnogorcima da ti se po običaju "zahvalimo"!

Bar

@Dejan "Zahvali se" Dejane DPS-u. 25 godina imati vojsku,policiju,institucije i ne umeti napraviti državu!!

dejan v

@Bar Ne zahvaljujem se nikom bez zarađene zasluge pa ni tom nedostojnom nezrelom nesposobnom slobovom šipražju..koje ti olako gutaš. Ja se samo Zahvaljujem divim i ponosim mojoj majci domovini Crnoj Gori odnosno Montenegru od xl stoljeća.

d v

Svaki prosječno obrazovani čestiti CG siromašak,zanatlija stočar i poljoprivrednik shvatio je da su Z "eksperi" od 2020.samo izvorni predstavnici istočna rusko-srpske „koalicije“ i stvarni zaštitnici današnje „nacističke Rusije“ a ne nikakvi CG "borci za članstvo CG u EU ".

mijo popovic

Bila je Crna Gora i u mnogo goroj situaciji mnogo puta u svojoj milenijumskoj istoriji, pa i vrijeme nasih zivota, 1989-1997. Sad smo formalno nezavisna drzava, stiti nas međunarodno pravo, ako danas nestanemo ne zasluzujemo ni postojati kao suverena drzava. U tom slučaju moramo se boriti za ljudska prava onih koji se nacionalno osjecaju Crnogorcima

d v

@mijo popovic Sve to stoji što kažete.Kroz trajanje CG viđeli smo da je novac i kapital često zaloga "pravde".Koliko će zapad imat strpljenja da se bavi reformom CG državne uprave, prije svega bezbjednosnog sektora i odbrane, u kojima su instalirani antizapadni i antinatovski nacionalisti ??

Boka

@d v Eto ih tamo, ako EU ne vidi i neće da uradi neophodno, eto im baćuška na toplo more, pa neka vide što će! Pa neka gledaju njihove podmornice i rakete u svom dvorištu!!!

Feniks

@mijo popovic. mi nacionalno, etnički, etički JESMO CRNOGORCI, i nema što tu da se "osjećamo" jer je taj "osjećaj" CIJELO NAŠE BIĆE. Oni koji se "osjećaju" zapravo su latentni i skloni proklizavanju u prozelitizam, a takvih nam je puna ova naša crnogorska kuća. Crnogorac JESI ili nijesi. TAČKA.

Bošnjak-Crnogorac

Tako su mislili i za BiH. Ostaviše je na milost i nemilost četnicima,pa se digoše i odbraniše Bosanci i od njih i uprkos Zapadu i embargu. Bio sam tamo. A Crna Gora je i moja zemlja i braniću je kao i Bosnu. Nedajte da vas prepadne defetistički gospodin iz udobne stolice. NEKA JE VJEČNA!

Labud Dabanović

Nama crnogorskom narodu i državi niko ne čini zlo niti bi mogao činjet bez krvavog sukoba.To nam ćine rođena braća plaćena parama i titulama otrcana srpstva i Srbije.Nikad nas nije mogao niko uništit a bilo ih je ka na gori lista.Sve nam ovo zlo čine domaći-pa je teško jedni drugim ubijat rođene