20 °

max 25 ° / min 18 °

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 16°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

23° / 14°

Subota

25.05.

25° / 16°

Nedjelja

26.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Uočite razliku: Logo google kao inspiracija (ili nešto više) za novi logo RTCG...

Autor: Portal Antena M

  • viber

Rosa Luksemburg

Mislim da ce Google biti odusevljeni ovim plagijatom i povredom autorskih prava. Malo ce biti nagradni fond za odstetu. Bojim se da Googlov odstetni zahtijev ne dovede do bankrota Jadnog servisa

Realista

Ako ovo stave kao logo, google će 100% da ih tuži i to ne prvi dan nege će sačekat malo da bi mogli milion da uzmu. Ovo je krađa autorskih prava. Pritom logo nema nikave veze sa našom državom…

Roma

Promijenili su i logo Skupšine na YouTubeu i makli crvenu pozadinu sa crnogorskim grbom, pogledajte. I ubacili ćirilicu, a logo je anemičan i nikakav. Ostao sam zgrožen.

Roma

A ovo je čisti plagijat. Ko je dobio naš novac za ovu sramotu???

Nevjerica

Ovo je nevjerovatna bezočnost, podvala! A, i treba...

Justicijalicno

Mislim da će ubrzo ovaj dvojac bez znanja, časti i integriteta biti uklonjen iz RTCG

Tara

Mene vise lici na kristal mog Lustera...

ljeposava

Kakva bruka i primitivizam!Ocigledna kradja ,šta bi tek još ukrali kad bi im bastalo!Jadni javni servis ,šta je dočekao!

Sadašnji

Logo ne treba mijenjari, treba da ostane, ali treba mijenjati naziv umjesto RTCG treba bidi CRT, Crnogorska Radio Televizija, kao sto je to u susjednim zemljama SRT i HRT....znači tri slova i pravilno izgovoreno a logo ostaje isti, i baš je lijep. Kome to smeta?

nikad_kraja

Lijepo, sada će još minimum 22,500 € da plate za povredu prava na intelektualnu svojinu jer je žig Google OR-Tools, zaštićen pa kada udari naplata od Google...biće veselo, ili TV ili payment.

Licina

Znaju li neki šta znače Prava Autora? To su neka prava i pravila koja nesmiju da se krše i povrijede jer su Zakonom zaštićena. Prekršiš to prekršio si i Zakon i evo ti ovog zadnjeg odma za vrat da te vata i fata. Eto, nepismeni vi neki da znate za ubuduće. Sad čekajte.

Haplo

Zastiđe dizajnera. R(ed), G(reen), B(lue), Y(ellow) bojanisanje je daleka prošlost logotipova. Prekriću ga čipkom (ručni rad).

Petar

Bas prikladno,oblikom lici na kapsid virusa sto i jest svrha ovog medija da inficira gledatelje njihovim lazima, bojom ukazuje da nema nista crnogorsko nacionalno u sebi vec bi mogla biti bilo koja televizija svijeta, sve u svemu u pogresnom smjeru odavno RTCG ali nista nije slucajno a ni do vjeka.

Grafika

Kakva je to STRUČNA komisija koja ne zna za softver koji otkriva slične logoe. Jedan klik je dovoljan za otkrivanje plagijata...