23 °

max 23 ° / min 15 °

Petak

17.05.

23° / 15°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 15°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 18°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Javna rasprava

Strugar: Popis sprovesti u dvije etape, identitetska pitanja kasnije, od 30. novembra ostalo

Autor: Antena M

  • viber

Šćepan

Najbolja ideja! Da se ogoli sve. Ako im je stvarno bitna statistika stanovništva, nekretnina, migracija, pristaće! Ako im je samo popis identitetski inžinjering, jbg… Volimo te Crna Goro!

Katunjanin

Tacno tako. Postoji vise nacina da se otkloni bila kakva sumnja i da se popis izvrsi na regularan nacin , medjutim to ne ide u prilog Srbijanskoj vladi ,kako onoj u BG tako i ovoj u PG . Zato mislim da ce krenuti sa popisom sve dok ne shvate da u njemu ne ucestvuju gradjani Crne Gore vec samo Srbi.

Tihana

Bravo Miško. Upravo tako. Odlično rjesenje, samo što se bojim sa oni ne žele rješenja nego probleme

Dragan PV

Podržavam ovaj predlog, samo što bih identitetska pitanja riješio tako što bih svakom građaninu kada uzima dokumente (LK, Pasoš, V Dozvola) upisao šta je ko. Jednom za vazda i da se to pitanje riješi na duži period.

goran1234

A što ćemo sa onim kako vjetar duva

@@@@

hahahah a njih ne interesuje nista bez nacionalno pitanje!Kao Porfirija interesuju obradiva i neobradiva zemljista ili penzioneri ili broj nezaposlenih itd.Samo da povecaju makar i kradjom broj Srba.trebalo da vjerujemo Spajica koji je jednom lagao i priznao ili bivsega Abazovica koji uvjek lagao

Di

Popis je moguć tek tada kada objasne ko su novoprijavjeni stanovnici CG od 2011. a da nijesu izbjeglice, dakle ne Rusi i ne Ukrajinci. Ko su onda ti ljudi, kojih po Izvještaju EK ima dva puta više nego 2011. Naravno da su "uvezli" Srbijance, da ih bude više na popisu. Provjeru da vrši opozicija ili