26 °

max 26 ° / min 18 °

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

23° / 14°

Subota

25.05.

24° / 15°

Nedjelja

26.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Srpski istoričar opet se umiješao: Crnogorska nacija i jezik su takozvani, na popisu očekujem povratak srpskom identitetu

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

Tek tako

Tebe treba dobro izdevetat ta di se u glavu razbistri . Nekad mislim da ne treba ovakvima davat na vaznosti pominjuci ga a nekad da traba stalno pominjat da narod vidi ko su ovakvi a jos su i ucitelji Jaonikiju kako sam kaže.

Marina

@Tek tako Glavu? Đe ti vidiš tu glavu???

Crnogorka

Nikad nisam bila srpkinja,niti cu biti. Preci su mi bili Crnogorci i govorili crnogorski.Po ocevoj strani iz stare CG, a po majcinoj iz Vasojevica. Ti koji siris neistine i mrznju,pazi da ti oci ne iskoce, a onda i mozak iscuri, jer je tvoj tecna masa.Srpska politika koju zastupas je politika zla!

Licina

Ovakvi su problem Srbije i ne samo nje. Lažovi, prevaranti, lupeži i manipulatori. Onako lijepa zemlja a ovako ružni ljudi?!

...

nije mi jasno zašto ovaj lažni istoričar misli da će na ovaj način ubijediti nekog da je srbin... utjerivanjem srpstva će samo sebi naštetiti

Znam

Tako je , a srpstvo je ništa drugo do politička srbijanska ideologija !

Vuk Bg

Neke stvari su teško objašnjive... ovaj lik je u Srbiji predmet sprdnje, a u CG prenose njegove neznavene stavove.

Vučko

@Vuk Bg Ne znam je li predmet sprdnje tamo daleko, ali ovaj nacista predaje po srbijanskim univerzitetima.

Marina

Na koji dio srpskog”identiteta”misliš?Opanak i šajkaču ili vodanje opanaka i gostinsku prostituciju(podmetanje žena pod Turke)ili soljenje svinja u moru ili Guču,Cecu i Belivuka ili srpsku“elitu”-starlete i kriminalce ili na 800.000 tzv.Srba koji se potpusuju palcem ili na 5 vjekova ropstva?Ili sve?

Marina

Samo mentalno retardiran oblik života može misliti da ovako ogavno ućerivanje srpstva može proizvesti u CG ista drugo od onoga što je proizvelo u Hrvatskoj,BIH,Kosovu,da se cak i onoj šačici normalnih Srba srpstvo ogadilo do te mjere da odlučuju da se popisu kao Crnogorci!

Obrad Pavlovif

Prisjetih se nesto kako ono rece fra Matija Beckovic - vazda su se Srbi Tuecili i Crnogorcili - a zqboravi da su se Crnogorci Srbijancili cim probleje dvije ekavske "RECI"... Takvi su Beckovici, Rakovici, Malovici ...Ovaj treci, nepoznat siroj javnosti, je srpski "pisac" iz Boke... Idoli sumraka

sičija

Budaletina kakve nema niđe sem u Srbiji. Ospice dobijam kad mu vidim taj izbezumljeni, suludi lik na fotografiji. A koji crni istoričar? Niko normalan tu ne vidi istoričara. Nerelevantni bašibozuk, skutonoša Moljevićevih nasljednika. Bofl roba za pijačnu prodaju i jeftini mamac za maloumne i bezube.

Labud Dabanović

Istoričaru poroda petovjekovne turske raje-istorija poslije XV vijeka ne pamti dvovjekovne Srbe Raške.Pa da je tvoj narod rađao Srbe a ne turske sluge i soldate,te bi kako Njegoš reče i zapisa-Srbin Srbom bio.Pa na Balkan turska vojska,koju joj rađa Srbija-stalno borbu vode protiv nas Crnogoraca