13 °

max 22 ° / min 13 °

Nedjelja

12.05.

22° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

22° / 12°

Utorak

14.05.

19° / 13°

Srijeda

15.05.

21° / 14°

Četvrtak

16.05.

23° / 16°

Petak

17.05.

23° / 17°

Subota

18.05.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Milović Živkoviću: Zajedno, kao nova generacija političara, moramo Crnu Goru voditi naprijed ka EU

Autor: Antena M

  • viber

mr

Bravo Miloviću! Samo si zaboravio da mu napomeneš, da put sa vama ka EU, vodi i preko pjesme " leleču turci, kukaju bule", da na učestale izlive kleronacionalizma i klerofašizma će morati da žmure i da ćute, a što vi upravo radite! Nažalost, nađu se i takvi!

BeLveder

Pošteno. Poruka koja ohrabruje.

Milena

@BeLveder Slazem se sa Vasim stavom.

MNE KO

Mi imamo samo jednu državu . Moramo je odbraniti .

Legenda

Sa onima što u Nk pevaju onako.Miloviću teško.Od veliko srpskog zla Jugoslavija je uništena.Crnu Goru da nije u Nato bila bi pod njima.Čestitka ok ali sa svima nema pomirenja

Drago

Šta god ... ali LEP GEST ... treba poštovati suparnika i protivnika ... Apsolutna NOVOST na političkoj sceni Crne Gore . BRAVO !

Ana

Bravo Miloviću, to je jedino ispravan put. Mladi ljudi moraju ustrajati na gradjanskoj CG.Zajedno i bez predrasuda i sa istim pogledom na budućnost i na one koji bi da ruše CG

Bajo

Bravo Milovicu. Tvoj potez je vrijedan divljenja . A nadam se da je iskren . Budi spreman da sad istrpis najpolije udarce . Ali ovo je jedini nacin da Crna Gora ide dalje. Niko ne trazi da pravite koalicije. Ali da se oko vitalnih stvari morate sastajati , razgovarati , slagali se ili , nebitno. I donositi sto vise odluka dogovorom. I bice dobro i vama i gradjanima i Crnoj Gori . Zapamti da ste zajedno preko 50-60% Crne Gore .

Tara

gospodin kaze..treba raditi na pomirenje..vjerovatno misli na njegove svetosavce..Puciste..teroriste i one koji masu srbijansku zastavu..i oni sto ne priznaju drzavu CG..da je ovaj covjek posten..ne bi bio u zajednici sa svetosavcima..