10 °

max 23 ° / min 10 °

Nedjelja

28.04.

23° / 10°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 13°

Petak

03.05.

16° / 11°

Subota

04.05.

15° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milović Živkoviću: Zajedno, kao nova generacija političara, moramo Crnu Goru voditi naprijed ka EU

Izvor: gov.me

Politika

Comments 10

Milović Živkoviću: Zajedno, kao nova generacija političara, moramo Crnu Goru voditi naprijed ka EU

Autor: Antena M

  • Viber

Ministar pravde i član Evrope sad Andrej Milović čestitao je Danijelu Živkoviću stupanje na funkciju predsjednika Demokratske partije socijalsta.

- Čestitam Živkoviću na izboru za predsjednika svoje partije. Uvjeren sam da će donijeti novu vrijednost crnogorskoj politici, usmjeravajući partiju na čijem je čelu ka konstruktivnim politikama za dobrobit svih građana Crne Gore.

Nove generacije, oslobođene tereta prošlosti, moraju zajedno raditi na pomirenju Crne Gore i izgradnji prosperitetne budućnosti jer je saradnja ključ za stabilnost i progres naše države.

Zajedno, kao nova generacija političara, moramo Crnu Goru voditi naprijed ka EU i izgraditi bolje, mirnije i pravednije društvo - napisao je Milović na mreži Iks. 

Komentari (10)

POŠALJI KOMENTAR

Tara

gospodin kaze..treba raditi na pomirenje..vjerovatno misli na njegove svetosavce..Puciste..teroriste i one koji masu srbijansku zastavu..i oni sto ne priznaju drzavu CG..da je ovaj covjek posten..ne bi bio u zajednici sa svetosavcima..

Bajo

Bravo Milovicu. Tvoj potez je vrijedan divljenja . A nadam se da je iskren . Budi spreman da sad istrpis najpolije udarce . Ali ovo je jedini nacin da Crna Gora ide dalje. Niko ne trazi da pravite koalicije. Ali da se oko vitalnih stvari morate sastajati , razgovarati , slagali se ili , nebitno. I donositi sto vise odluka dogovorom. I bice dobro i vama i gradjanima i Crnoj Gori . Zapamti da ste zajedno preko 50-60% Crne Gore .

Ana

Bravo Miloviću, to je jedino ispravan put. Mladi ljudi moraju ustrajati na gradjanskoj CG.Zajedno i bez predrasuda i sa istim pogledom na budućnost i na one koji bi da ruše CG