15 °

max 21 ° / min 12 °

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

22° / 12°

Utorak

14.05.

19° / 13°

Srijeda

15.05.

21° / 13°

Četvrtak

16.05.

24° / 16°

Petak

17.05.

23° / 16°

Subota

18.05.

24° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Zaharova: Srbija treba samostalno da riješi pitanje Kosova

Autor: Antena M

  • viber

cetinje

Rece Marija Zaharova "nepostene radnje Zapada"a ona "sirota golo postenje"bivsa prodavacica ljubavi iz Moskovskih nocnih klubova,muz joj je bio u pratnji Putina(nizi stalez iz daljine),koji se "neocekivano ubio"da nebi bio "smetnja Mari Zaharovoj da nastavi sa "postenjem".Ruska posla.

Mojaš

To u praksi znači ulazak Vojske Srbije i MUP-a Srbije na Kosovo.To bi izazvalo egzodus Albanaca prema Albaniji i Sj.Makedoniji,a nakon toga Srbija bi podijelila Kosovo odn. uzela 40 % teritorije. To bi bilo trajno rješenje uz saglasnost Rusije i NATO pakta.

Katunjanin

G-djo Zaharova , sve sto vam je na srcu brzo cete dobiti priliku da to detaljno iznesete u Hagu ,kao sto su dosad iznosili i svi oni koji su zastupali "volju naroda ". Ako mislite da se preko Vucica izvlacite iz problema onda se grdno varate ,on zasad jos pliva a vi ste debelo zaglibili !

Boje Jutra

Ako treba da se pita volja naroda na Kosovo je bila i ostala drzava i Kosovo nikada nije pripadalo Srbiji i ta teritotija. Kosovo je nekada bilo Albansko pa Osmanskog Carstva,ono je uvijek bila drzava ili Autonomija. Od Albanije je oteto Gusinje,Plav,Ulcinj,Bar,Tuzi nije samo u pitanju Kosovo.

poziv

Ovo je javni poziv da Srbija sa armijom napadne Kosovo!