14 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 14°

Petak

03.05.

17° / 10°

Subota

04.05.

21° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zaharova: Srbija treba samostalno da riješi pitanje Kosova

Region

Comments 5

Zaharova: Srbija treba samostalno da riješi pitanje Kosova

Autor: Antena M

  • Viber

Portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila je danas da Srbija treba samostalno da riješi pitanje Kosova, poštujući volju naroda, a prijedloge Zapada ocijenila je kao nepoštene pokušaje nametanja volje iz sopstvenih interesa.

“Kada je u pitanju budućnost Kosova, ne treba čekati da neko riješi vašu sudbinu. Ili ćemo sami da pravimo budućnost ili će je drugi napraviti za nas”, izjavila je Zaharova na onlajn predavanju „Savremeni međunarodni odnosi: pregled iz Rusije“.

Prema mišljenju Zaharove, rukovodstvo Srbije po pitanju Kosova treba da poštuje “volju naroda, jer je to važno za čitav Balkan”.

“Srbija u ovom trenutku brani centar Evrope od početka totalnog rušenja kulturnog koda nekog naroda”, ocijenila je Zaharova, koja smatra da su zemlje Zapada, koje su nekada bile “kolonizatori i eksploatisale druge narode, sagradile politku na prevari, laži i baeskrajnim scenarijima”.

“Sve što Zapad predlaže nije pošteno, već je to kamuflirani pokušaj da se nametne njihova volja, a da se ne uzme u obzir interes onih sa kojima Brisel i Vašington vode razgovore”, rekla je Zaharova, ocjenjujući da je Zapad navikao da komunicira „onako kako bijeli ljudi komuniciraju sa robovima“.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

poziv

Ovo je javni poziv da Srbija sa armijom napadne Kosovo!

Boje Jutra

Ako treba da se pita volja naroda na Kosovo je bila i ostala drzava i Kosovo nikada nije pripadalo Srbiji i ta teritotija. Kosovo je nekada bilo Albansko pa Osmanskog Carstva,ono je uvijek bila drzava ili Autonomija. Od Albanije je oteto Gusinje,Plav,Ulcinj,Bar,Tuzi nije samo u pitanju Kosovo.

Katunjanin

G-djo Zaharova , sve sto vam je na srcu brzo cete dobiti priliku da to detaljno iznesete u Hagu ,kao sto su dosad iznosili i svi oni koji su zastupali "volju naroda ". Ako mislite da se preko Vucica izvlacite iz problema onda se grdno varate ,on zasad jos pliva a vi ste debelo zaglibili !