22 °

max 26 ° / min 17 °

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

22° / 14°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

23° / 14°

Subota

25.05.

24° / 14°

Nedjelja

26.05.

19° / 15°

Ponedjeljak

27.05.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

Mićović: Autokefalija nije odvajanje od drugih

Autor: Antena M

  • viber

Sve vi cvjetalo

Dokle je doslo, da polupismeni pop tumaci crkvene zakone. Neka sto bogohuli nego sto i laze.

Toni

@Sve vi cvjetalo braćo moja da li znate da je najteži falkutet na svetu Teologija. To ne-može svako da završi.Crkva je uvek uz vlast,bila je uz gospodara Mila.Pa ne bih vladao 30godina ,da nije bio dobar sa njima.Sve možete da negodujete ali popularnost Spc u Crnoj gori je na najvećem nivou.

Toni Stark

@Toni teži od medicine, a? Biohemije, elektrotehnike, nuklearne fizike? Pa i filozofije? Ne mlati, leba ti. Kad je ovaj biser završio, svako će. A što se tiče spc, sve je manje poštuju ljudi sa stavom i od integriteta.

SasaVNk

@Toni ne mlati sto se mene tice glasacu stranku koja bude imala u programu zalaganje za zabranu rada nazovi crkve srbije.

Rudi

@Toni Pod uticajem si jadnika koji kukaju na tzv. mrtve jezike latinski i staroslovenski u 2 maha sam polagao i lako položio i jedan i drugi. Pravnici kukaju radi Rimskog prava. Ja sam znao barem 10 teologa, nijedan nije impresionirao mudrošću ni pameću. Jedan od najlakših a teži ispit samo grčki.

Radisav

@Toni A po čemu smo mi braća, brate Srbine Toni! Nikad nećemo biti braća. Vi ste jedan narod koji smatra da svako ko je pravoslavac mora biti Srbin. Pa kako smo mi onda braća! Oladi Srbine.

Katun

/Ne da je polupismeni pop nego je potpuno glup. Svetosavska sekta odnosno crkva Srbije inače i nije hrišćanska crkva jer načela hrišćanstva sa njom nemaju nikakvih dodirnih tačaka. To je hoštapletska organizacija Koja se bavi svačim a ne širenjem duha hrišćanstva.