18 °

max 25 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

25° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Park Boka - Nekad ponos Herceg Novog, danas ruglo

Autor: Antena M

  • viber

Zoran

Srpski svijet voli šatorski stil sa vašara jeftine pjevaljka na sto uz neku brlju i krene se u odbranu svetih zemalja.

Katunjanin-Miogost

Na djelu je uvozna ,BIH bukova kultura .Veselje ka na pokajanje.

Rokocki

PARK, ULICE I SAM TRG/ U podpunosti se slazem sa komentarom Na aktuelno stanje Parka nekadadasnjeghotela Boka. Nekad je to Bio ponos grada. Danas ruglo. To govori Mnogo. Govori o kvalitetu i znanju onih koji upravljaju gradom. Njegovim celnicima, Urbanizmu i ekologiji. Opste stanje je katastrofa.

Rosa Luksemburg

Cute Novljani. Cuti Ekolosko drustvo Olivere Doklestic, cuti Drustvo prijatelja HN, cute... Od njih se ranije nije mogla nerandza ubrat u park, a sad muk. Licemjeri i politicki manipulatori.

HercegNovi

Sta ocekivati: Najveci sramotni domet Katica popovskog, Tamare" kulturne", Milje T.O.,tatine, nestrucne, je ukidanje latinice na svim novijim tablama i oznakama grada. Da li ukidanje latinice promocija kulture, turizma ili kulturnog turizma????

Zagorka

Veoma me rastužilo (prilikom boravka u H. Novom za dane Mimoze) kad sam videla da je park devastiran i da je upropašćen, korišćen za održavanje priredbi i bučnih koncerata, prodaju hrane i pića.... Bio je oaza lepote i mira, prelepih biljaka i stabala, retkih i mirisnih bokora cveća i rastinja..

Snežana

U Igalu je sve uništeno.Prva i druga faza Sime Milošević su u očajnom stanju.Hotel Tamaris su srušilii tu je prašnjavi parking i uz to deponija raznih čamaca i svega.Hotel Igalo uništen.I odgovorite mi šta ima u Igalu.NIŠTA.ČEMER I JAD.NEKADA NAJPOZNATIJE LETOVALIŠTE A DANAS RUGLO.