23 °

max 23 ° / min 15 °

Petak

17.05.

23° / 15°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 15°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 18°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hronika

Tužilaštvo formiralo predmet protiv Vraneša, SDP očekuje da se neće zaustaviti na tome

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

d v

Ni okznut ga neće tkz tužilaštvo i sudstvo cg.Na djelu je klasična simulacija "pravne države i vladavine prava".Suštinski Crna Gora je postala feud i manastirsko imanje okupatorske svetosavske nacističke sekte srbije kao zvanične državne ideologije srbije

jovan

Dok državni organi budu nijemo posmatrali, kako pojedinci poku šavaju nekažnjeno da cijepaju državu, i kreiraju haos, ne piše nam se dobro. Dokazale su te de lije, da je dovoljno da pogine svat, pa da otpočne rat.

Ante

Dabogda mene kaznilo koliko i ovog ČETNIKA !!!

čitalac

Ne znam da li je prekršio neki zakon organizujući svečanu akademiju, ali je svakako prekršio zakon ako je za to trošio javni novac. Prvo će se teško dokazati, ali ovo drugo je lako dokazivo. Ne zaboravite da je Al Kapone pao zbog neke poreske prijave, a ne ubijanja desetina ljudi.

d v

@čitalac G dine, Upoređivati "dokazivost" učinjenog krivičnog djela kriminalca u uređenoj državi i javnu veleizdaju države koja se vidi iz najdalje galaksije je vrh besmislenosti ali i dokaz nauci da evolucija kao "ljudskog svjesnog bića" nije još završena.

Hezbolah

Da je ovo ozbiljna Država, isti dan bi dr Vraneš bio uhapšen, dakle nema potrebe za podnošenjem krivične prijave, ali SDT ne radi svoj posao

Realno

To će crkva završit da se ne kazni…