16 °

max 23 ° / min 16 °

Petak

17.05.

23° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 19°

Utorak

21.05.

26° / 18°

Srijeda

22.05.

25° / 16°

Četvrtak

23.05.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Bojović tražio da se iz Rezolucije obrišu sankcije Rusiji, opozicija protiv, a PES i Demokrate – uzdržani

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

d v

1-Nema veće budalaštine i mentalnog sljepila od onih koji govore ili naslućuju,kako u domaćem bunjaku tako i van granica - da je državni terorista u pokušaju,ideološki sljedbenik mace popa mace,sadašnji prvi čekićar tkz skupštine CG iako prepran u devet pi-ar voda prešao na neki proevropski cg...

d v

2-...cg EU put, Za svetosavsko četničkog vojvodu po šešelju i njegovu udarnu fašističku smrtnu za CG df falangu koja je okupirala CG sa svojom SS spc falangom je prva,prava i jedina Evropa, kao i za laktaškog dorata samo ona pod nacističkom moskovskom čizmom u kojoj će biti "srbski svet"...

d v

3-sa BiH, CG, Kosovom i dijelovima Sjeverne Makedonije. I nemojte niti jednog trenutka posumnjati u te njihove fašističke ideje.Pitanje je samo: Da li briselska Evropa želi da prepriječi put ovom novom fašističkom zlu ili ga podržava u svom novom krvavom pohodu? Smrt fašizmu i njegovoj sluganjeriji.

Sve vi cvjetalo

Sto je cudno sto se crkvene partije PES i Demonkrate tako ponasaju. Ista matrica ka i veliki brat Vucic. Samo da drmnemo pare od Evrope, sve cemo im obecati, a mi cemo da sprovodimo mracni srednji vijek sa nepismenim popovima i jurenjem i spaljivanjem vjestica.

TOMIC

NIJE LIJEPO OD TEBE SPAJICU-DA OSTAVIS RUSOMANE NA ĆEDILU!

Mila K

Kakvo potonuće poslanika Bojovića. Bez institucija Crne Gore bio bi anonimus bez škole, koji se drži politike jer samo tamo može biti nesrećno biće koje uneređuje sopstvenu kuću.