16 °

max 22 ° / min 16 °

Petak

17.05.

22° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

24° / 16°

Četvrtak

23.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Hibridno, vojno i paravojno: Srbija želi da pokori Crnu Goru – tvrdi “Eurasia Review Journal”

Autor: Antena M

  • viber

Marko

Ko misli da nećemo morati da ratujemo za slobodu, taj je mnogo naivan.

Ptica...žica..

Vide li Crnogorci šta se sprema..

marjan

Ovakve informacije ne mozete cuti od nase politicke opozicije niti od tzv. domacih analiticara. Inaugurisanjem Mandica za sefa parlamenta opozicija je prakticno primila k znanju, i na neki nacin se saglasila s novim velikosrpskim udarima na Crnu Goru. Naime, bune se zbog promocija nekih procetnickih autora a parlamentarni sef im je cetnicki vojvoda

Vanja

Ni pored najbolje volje ne mogu uociti sukob ruskih i zapadih interesa u CG, toliko je upadljiva nezainteresovanost zapada. Sta vise, pocevsi od podrske litijama, reklo bi se da su sve ucinili da CG potpadne pod uticaj Srbije i Rusije. Doduse, ne bi im bilo prvi put da je poklone Srbiji.

Hvala Evropo

Evropo ti nam nametnu ove ugrozene koji nas crnogorce gaze i ugnjetavaju kako zele. Nemoj nam evropo otvarati oci kad nam ih ti s ''osvjezivacima'' izvadi. Neka evropo licemjerstva, vidimo sto se radi po CG i cemu sve vodi da nas ti ne opominjes. Mracni balkanski teror i represija.

Ante

Odličan, ali pomalo zastrašujući tekst. Dakle, Crnogorci - vrijeme je da se skupite oko jednog sćapa, srpski fašizam nije za potcjenjivanje!!

Piper

@Ante / Nije u ovome tekstu ništa zastrašujuće nego gola istina koja se odvija pred našim očima. Sadašnja Vlada kao i dvije prije nje rade sasvim uskladjeno da Evropu nikad ne vidimo. Ništa konkretno osim laži za ispunjavanju IBAR-a, da nas patriote zavedu za Goleš planinu!

Goran Mijušković

Ovo i više od ovoga Crnogorske patriote godinama govore...zapad se pravio blesav i još gore uz njihovu pomoć su ovi došli na vlast 2020g. A i ovaj tekst je podmukao jer predviđa sve moguće varijante sve grđu od grđe a ne pominje jedinu normalnu a to je da se savlada Srpski i Ruski fašizam...

Katunjanin

Gostovanje Jelene Nedovic na TV “E” noćas 25/3 jasno potvrdjuje lažni sklad i tkz pomirenje u CG. Ona lažno govori o blagostanju i putu ka EU , a sama je bila na zasijedanja Savjeta Evrope u Strazburgu i zamislite glasala “uzdržano”, ali nije odgovorila ZAŠTO! Dakle samo laži i ništa drugo.

chronicler

Otpor otvorenom zlu! Ko je imao zatvorene oči neka mu ih ovaj tekst otvori! Ko je imao nadu da se neće Crnoj Gori ništa spektakularno dogoditi dolaskom "oslobodilaca" na vlast, neka se ne nada ni u ljude ni u Boga. Opet su nas poklonili zlu! SOPSTVENI OTPOR SVUDA I NA SVAKOM MJESTU! OTPOR! OTPOR!

sičija

1.Zašto mi koji smo odani našoj jedinoj domovini nemamo SVOJU STRATEGIJU spasa naše hiljadugodišnje države. Đe su nam stratezi? Zašto smo pizmom dopustili da ne nastupamo zajedno i politički agresivno - ovo je naš dom?! Zašto smo pristali na izgovor da se sve desilo zbog "pljačke" kad znamo da nije?

sičija

2. Ne sporimo da je bilo i pljačkanja, a danas je nema, a? Ne samo da je ima no nam odoše u tuđe ruke najglavniji državni resursi. Pljačka je bila puki izgovor da se skrene pažnja sa aktivnosti Crkve Srbije malignih namjera političkog establišmenta Beograda, pomognutog strategijom i parama Moskve.

sičija

4.Mantra da je Milo da sve kriv je upalila. Zapravo, iza toga se sakrio cilj da se riba "ubija" s glave, pa je poslije lako staviš na roštilj, je l? Oni su pokupili i potkupili naše medije i učinili ga glavnim oružjem protiv CG, I tako "mobilisao" neobrazovani dio stanovništva, a glas je glas!

sičija

5. Kažem "neobrazovani" bez obzira na fakultetsku uškolovanost, jer nam je obrazovanje izbjeglo da studentima ispriča istinu o našoj zemlji, a dugo nam je "centar znanja" isključivo dolazio iz Srbije - naša istorija naša književnost nije bila crnogorska. Nijesmo bili patriote no "panjugosloveni".

sičija

6. Dok su sve ex jugoslovenske države sačuvale, ili bar pokušale da sačuvaju sopstveni identitet, mi smo ostali emotivno vezani za "jugoslovenstvo" pod patronatom Srbije. Kao dijete koje nije upamtilo majku koju su mu namjerno izbrisali iz sjećanja pa zavoljelo podmuklu maćehu (da oproste čestite!)