15 °

max 23 ° / min 15 °

Petak

17.05.

23° / 15°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 19°

Utorak

21.05.

26° / 18°

Srijeda

22.05.

25° / 16°

Četvrtak

23.05.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ekonomija

Dragaš: Izgubljeno par miliona zbog ulaska Pegasusa na letove To Montenegra

Autor: Antena M

  • viber

saci

Neka ste izgubili par miliona, vi biste samo monopol. Konkurencija je vazda bila dobra i lov cost karte, a ne ovaj jadni narod samo da opljackate sa svih strana. Zivjeo Pegazus.

Orlov krš

Ne kaže Dragaš koliko je izgubila Crna Gora prepuštajuċi letove Air Srbija,a koliko je Srbija zaradila na račun Crne Gore i crnogorske avio kompanije!

Di

@Orlov krš Naravno da ne kaže za Air Srbija. To mu je zadatak, u opisu radnog mjesta. Zato oni to ne doživljavaju kao izdaju i uništenje CG, nego kao ispunjenje radnih zadataka i zato se imaju za uspješne biznismene.

Bajo

kako vas nije stid i sram. Unistili ste MA . Što ne prozivate vaseg ministra Bojanica. On je izvodjac radova za Air Srbiju. Sad ga nidje nema . Krcka koji zaradjeni milion. Bas ha briga sto je Crnoj Gori napravio nemjerljivu štetu . Cak kad je EU ( u vrijeme korone ) pomagala svoje aviokompanije , Bojanic je sprijecio da drzava pomogne MA . I sad vam odjednom kriva neka Pegassus kompanija. Ma stidite se. No , sve ce izaci na vidjelo. Pa i ti Dragasu , svetosavče .

Mila K

Kako loše naučena lekcija iz konkurencije. Ako je trebalo štititi Air Mne tad se to pokušava odraditi zakonski. Ako gdin Dragaš kao predsjednik OD proziva zbog odluke koja je morala na Vladu, tako i ovi njegovi kvazi-argumenti moraju biti kroz dokument predstavljeni Vladi CG. Međutim, bar je pes u jednom konzistentan: njihova pravila samo za njihove a masovno sakrivanje iza Spajića i njegovih "petak" spinova prema Bošnjacima. Prosto pa potonuće. Ovakvi kvazi biznismeni ruiniraju CG ekonomiju.