22 °

max 25 ° / min 17 °

Utorak

21.05.

25° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

22° / 13°

Subota

25.05.

24° / 14°

Nedjelja

26.05.

24° / 15°

Ponedjeljak

27.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hronika

Direktorica ASK Jelena Perović uhapšena, terete je za zloupotrebu službenog položaja, stigla u SPO

Autor: Antena M

  • viber

Samo za CG !

Za sve ovo što rade kraj im je blizu . To oni već osjećaju . A onda će im narod suditi .

čitalac

Policajci sa kapuljačama obično ovako privode visoko pozicionirane pripadnike narko kartela, da ne bi doveli u opasnost svoju porodicu i sebe. Ovdje pripadnici narko kartela sjede u parlamentu i vladi, daju naloge za hapšenje tužioca koji ih je progonio i vode kadrovsku politiku uz pomoć policije.

čitalac

Zloupotreba službenog položaja je krivično djelo koje ne postoji u evropskom pravu. Teško ćete nekome objasniti šta je to uopšte. To je relikt komunizma i komunističkih pravnih sistema. Kod nas sasvim lijepo živi i danas i svakodnevno je u (zlo)upotrebi.

Mira

Dobro je da su stavili kapuljače,jer je opasno ako ih Jelena zapamti Zaboravili su i da joj sputaju noge ,pa tako rizikuju da im pobjegne.

delboj

Vucicevi polusani. Fantovkama provjeravaju kilometrazu. I to je upitno. Cedis EPCG, Rudnik, na dnevnom nivou rade 10 puta vece pronevjere.

Sve vi cvjetalo

Vojvoda Novovic i major Sukovic, kako ih ne zapade 1918, no sad bi da nadoknade.

Orlov krš

Izgleda da samo Crnogorci i Crnogorke ,,zloupotrebljavaju'' službeni položaj! Predrag Šuković,kum Mila Božoviċa koga je Andrej Milović optužio za razne kriminalne radnje je očigledno instruiran od strane Mandića i družine i njihove anticrnogorske politike!

BMX

Ne opiremo se reptilima, grabljivcima, pacovima i lesinarima, zato postajemo slični njima i mirno cekamo da dodju i po nas, sve ostale, koji nismo kao oni...

Janko

Potrosi Jelena 50 L nafte vise i ode u zatvor. Dritan prepisa Srbiji svo kulturno blago i jos likuje. Novovicu papuco Vuciceva.