19 °

max 26 ° / min 17 °

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

23° / 14°

Subota

25.05.

24° / 15°

Nedjelja

26.05.

22° / 16°

Ponedjeljak

27.05.

24° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hronika

Duga istorija konflikata Vladimira i Lidije Novović sa Jelenom Perović

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

d v

Od džeferdara do kuđelje - Na što (s)pade CG i njeno "specijalno državno tužilaštvo"!??? U kam,kameni! Ko misli da leleče i oplakuje CG - evo mu povoda i prilike.

Orlov krš

@d v Pa nećemo ni lelekat ni oplakivat,jer nijesmo ,,operisani'',a postoji više načina da se suprostavimo ovoj hajci protiv svega crnogorskog! Očigledno je da su za Specijalnog kriminalci samo na jednoj,crnogorskoj strani!

što_se_radi

Opaaa! Sad su stvari mnogo jasnije. Otuda "geneza" troškova službenog putovanja i ostale trice za pravdanje optužnice, u odnosu na karambol u sudstvu, na koji je ukazao ASK, a koji se nikada neće procesuirati. Podrška za gospođu Perović. I to je to.

mr

Mora se priznati jedna stvar: ipak je ovo napredak u odnosu na '918... Još su glave na ramenima!

Alex

Kakvi su nam ljudi, takvo nam je sudstvo i "pravda". Samo revansizam i pizma. Plemenska svijest. Ovaj gospodin i gospodja sa slike vjerovatno misle da su pobjedili. Ali pobjede i porazi su dio istog kruga, kad tad naletis na ono drugo. Unsistiti zivot i karijeru jednom ljudskom bicu zbog pizme?!

Mila K

Obavezno State Department ovaj put nagradu da dodijeli hanumi. To bi bilo tako saglasno agendi rodne ravnopravnpsti tetkice Judith, kojoj je drugovanje sa Dakinim guvernerom najveći dokaz unižavanja vanjske politike SAD u CG. Kako je Vučić srećan, sveo Amere na dežurne viceve a tobožnji naš nesrećni sdt na svoje ubijeno tužilaštvo.

Orwel

Litijaški doživljaj vladavine prava.

Orlov krš

Baš je ,,osvježeno'' i ,, oslobođeno'' i tužilaštvo i sudstvo pod patronatom nove vlasti! Ovaj tekst govori mnogo i otkriva mnogo i o Specijalnom Novoviću. Igra se igra kako bi Mandić i Kneževiċ,prvostepeno osuđeni za državni udar bili konačno oslobođeni!Sva ova hapšenja imaju tu svrhu!

MNE

Jasno je, da "oslobodioci" instaliraju svoje poslušnike. Prvi u redu je par sa slike, ali ne zaboravite ; NIČIJA NIJE DO ZORE GORELA, pa neće ni vaša.

Baba Violeta

Priča se kroz Budvu da je i Novović veliki orijatelj sa milom božovicem, da su se druzili lijepo....

Legenda

Lidija Novovic članica dfa i litijašica

Sanja

@Legenda Lidija Novovic je sve samo ne df i litijasica !

Tara

Ovo vise nije pravedno sudstvo..vise polticko..gdje vlada revansizam..podvale..ljubomora..medjusobni odnosi su posrijedi..posto ne smije da bude...Gospodja Perovic..je simbolicno sakrila ruke..smijese..zna tacno zasto je nezakonito optuzena..Ne valja rabota..Mi se moramo promijeniti..!!

Petar

Crna Gora je u izvjesnoj mjeri uvjek bila drzava gradjana spijuna i u svakodnevnom radu advokati vide po tuzbama kako svako svakoga spija od kolege do ukucana a na vlasti nema mudrog domacina. To je veci problem i od vucica,i od korone i od galopirajuceg porasta svih onkoloskih oboljenja.