18 °

max 25 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

25° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Đukanović: Ne vjerujem da u Crnoj Gori danas žive Crnogorci toliko različiti od onih koji su hiljadu godina branili svoju slobodu, čast, dostojanstvo i državu

Autor: Antena M

  • viber

DejanRVujičić

1-Dobro je bit optimista,samo onda kad počiva na realnosti.Vaš optimizam je"prazan".Od 2006 ponašate se kao gazda nove kuće bez temelja! Nijeste ništa radili na jačanju spoljaš i unutraš suvereniteta CG.Nijeste razmišljali kako da „pacifikujete“ čeljad koja stalno pokušavaju iznutra razvaliti kuću.

Marina

BRAVO ,BRAVO, BRAVO ZA ANTENU M I FENOMENALNOGA DARKA !!! OVO NAM JE TREBALO KAO VAZDUH I VODA !!!

Realan

@Marina Slažem se Marina,samo bih pitao i Vas i sve druge šta će se promjeniti poslije ove priče....za dobrobit Crne Gore.

Katarina

@Realan A što se pitaš. Što ti predlažeš, kako ti možeš doprinijeti boljoj situaciji. Nemoj da se pitaš, nego podji u akciju.

Tara

@Katarina Jako si nevaspitana..da jednoj licnosti..kao sto je G-din Djukanovic kazes ti...

DejanRVujičić

2-Ne samo da nijeste činili ono što ste morali činiti sa ukorjenjivanjem suverenizma – ako ste mislili od Crne Gore načiniti stabilan državni sistem – nego ste s zapanjujućom indiferencijom posmatrali kako velikosrpska ristova propagadna širi Crnom Gorom netrpeljivost prema suverenizmu!

DejanRVujičić

3-Nezainteresovano ste gledali kako stari beogradski mrzitelji svega crnogorskog i ristovi terenski radnici u Crnoj Gori – sve do potonjih četničkih popova, lokalnih mafijaša i najprimitivnijih brdsko-planinskih bukalica – srbiziraju i propagandistički ošamućuju Crnu Goru.

Samo za CG !

Mogli smo i bez ovoga sazrijevanja da se poslije referenduma odradilo po ustavu i zakonu . Ali dobro !!!

DejanRVujičić

4- Od 2014 od raspada CDF "ljudi" su vam ukazivali da vaš program cg suverenizma je plan kuće bez temelja. Ona može biti izgrađena, ali bez temelja neće dugo potrajati! Nijeste ih čuli.Tsko to biva Kad se Crnogorci zaglavare, čuju samo ono što žele da čuju!

Petar

@DejanRVujičić Ne samo da ih nisu culi no su im na svaki cosak zatvarali vrata i otezavali posao jer i prije i poslije referenduma ako si bio casni Crnogorac a nisi htio u dps sva su ti vrata i tad ka i sad svudje zatvorena bila. Arogancija pod paravanom programa onih koje su marginizovali.

DejanRVujičić

5-Mnogo bolje od vas, ideolozi velikosrpstva i risto vaša i Filipova "duhovna veličina"shvatali su da je vaša ključna slabost crnogorskog suverenizma u tome što vaši „ideolozi“ i braniči teorijski i praktično zaobilaze dva kapitala pitanja: CG socijalno i CG nacionalno pitanje!

DejanRVujičić

6-U CG gradnja višenacionalne zajednice morala je biti postavljena na rješavanju crnogorskog nacionalnog pitanja, jer je crnogorska nacija permanentno osporavana od velikosrpstva. Moralo je biti jasno da bez konsolidovane crnogorske nacije nije moguća nikakva, pa ni multinacionalna Crna Gora.

DejanRVujičić

7-dps i sdp– iako u nazivu socijalističke gledali ste da sa sebe stresete ne samo svaki tribut socijalizma, nego i potrebu da smislite bilo kakvu socijalnu politiku u društvu u kome je proletarijat samljeven deindustrijalizacijom i zahvaćen zastrašujućom matrijalnom, duhovnom i moralnom prazninom.

Maja

Dosta je više priče Milo. Ajmo konkretno ili mrka kapa od svega. Ovako od prazne priče nema ništa. Ovako dajemo Srbiji i Rusiji i domaćim izdajnicima za pravo da rade šta hoće. Vakat je više da to shvatimo.

DejanRVujičić

8-S nacionalnim pitanjem postupali ste krajnje redukcionistički, svodeći ga na ozbiljenje državne suverenosti, potpuno izbjegavajući da otvorite pitanje cg nacionalne konsolidacije.Sve gledajući da se ne zamjerite vaskolikom velikosrpstvu, bježući kao đavo od krsta od CG jezičkog,vjerskog..bića..