22 °

max 25 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

25° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

FCJK: Vlada da podrži Rezoluciju UN o Srebrenici i da ne bruka državu

Autor: Antena M

  • viber

DejanRVujičić

1-Prva i druga i treća „oslobodilačka četnička Vlada" su klasične uslužne bgd marionetske Vlade. Svim silama su se trudile da od CG načine marionetsku državu i uspjele su.Nova „ristova četnička klasa“ koja je došla na vlast 2020 ima jasan marionetski karakter i ciljano rušenje CG u svakom postojanju

DejanRVujičić

2-Dobijeni zadatak od bgd one izvršavaju na ogoljen,bahat i podmukli način. Vodi ih namjera na Crnu Goru dovedu u potpunu zavisnost od Srbije i da joj obesmisle državnu suverenost i nezavisnost. One su već razarile privtedno ekonomsko, kulturno, jezičko i religijsko biće Crne Gore.

DejanRVujičić

3-Sve tri četničke vlade su ideološki sljedbenici onih koji su ubijali Srebrenicu, lagumali Sarajevo i spaljivali žive Bošnjake u Višegradu imati ikakvog obzira u obračunima s neistomišljenicima, posebno s onima koje smatraju smetnjom da putu utapanja CG u politički monstrum „svih SS zemalja".

DejanRVujičić

4-Sada nastupaju ojačane još jednom falangom „umivenih“ fašista koji se podmuklo predstavljaju pod imenom „Evropa sad.“ Neće oni svojim imenom ni frazama koje gode zapadnim ušima prevariti Evropu,ali hoće naivne "Crnogorce" Uvijek je ona imala dovoljno moćnih pristalica umivenog fašizma.

DejanRVujičić

5-Samo činjenica da je Crna Gora još međunarodno priznata zemlja i članica NATO saveza onemogućava ovu četničko fašističku marionetsku klatež da je do temelja sruše.

DejanRVujičić

6-Ako neke božje pravde ima, sadržana je ona u činjenici da je ova klatež duboko frustrirana što još nije uspjela da „posrbi“ cg državni ustav, zakone, zastavu, himnu i grb, ali ni četrdeset i nekoliko procenata stanovništa koje je baš zatvrdoglavilo da se održi u svom cg nacionalnom indititetu.

Zeljko

A nemojte ih terat da se izjasne .Pa zbog takvih je i odložena sjednica UN da bi UN znale koja država ima civiliziranu vladu .Neka vlada uzme neplaceno odsustvo dok se ne zavrsi sjednica UN.Jadnicak Spajke mora da se izjasni a Bosnjaci koji su u PES i u Demokrate Koje ste vjere ?