22 °

max 26 ° / min 17 °

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

22° / 14°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

23° / 14°

Subota

25.05.

24° / 14°

Nedjelja

26.05.

19° / 15°

Ponedjeljak

27.05.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Milić: Okačite odluku "mačku o rep", Skupština zakazana za petak je kao ona od 12. jula 1941.

  • viber

Momčilo,Pljevlja

Ovaj čova bi definitivno moro da se liječi.

Nikola

Okaci ti partiju i predsjednikovanje svoje 'macku o rep'! Pi! Ne mogu ni napisat' sto mislim o ovome necemu sto se odaziva na ime 'Srdjan Milic' - ne bi mi komentar objavili!

Lidija

Na stranu sto se radi o jeftinoj, do zla boga prizemnoj demagogiji, ali pazite koliko su ovi ofucani opozicionari potonuli u glupost. Kaze da poslanici nisu izabrani slobodnom voljom gradjana. Dobro de, znamo da se folira, alisto mu treba prica jer mu ne smeta da na osnovu te ne slobodne volje gradjana, on i druzina primaju plate i ne pada im na pamet da ih se odreknu.

mr

Potpuno ocekivana izjava od covjeka koji je nekad prilicno jaki SNP sveo na dva poslanika... Na sebe moze skrenuti paznju jos jedino ovakvim glupostima... Vidi se da ga je i Jonica otkacila....

Tesla

I to rece gospodin Milic,presjednik nekad najace opozicije.Slika i prilika kako se jedna partija moze unistiti za 10 godina.A prica o izabranim poslanicima koji nijesu izabrani voljom gradjana?Ti to Milicu mozes pricati jedino u nekoj ludnici a i pitanje je hoce li ti tamo vjerovati.Tvoji biraci ti ne vjeruju a izbori su dokaz.Drugo ovu grupu sto lazete vec 20ak godina i ona vam polako okrece ledja.Izvisio si ko tranja na "rogu".

Podgoricanin

Milicu vi nijeste priznali drzavu za koju se borite da uzmete vlast ! Vi ne priznajete Crnogorsku naciju ! Vi ne priznajete Crnogorski jezik i crkvu ! Vama ne smeta kada Srbija velica crnogorske umjetnike ko Srpske ! Vama ne smeta sto srbija prisvaja crnogorsku istoriju ko svoju ! Tako da me vasa izjava ne iznenadjuje ! Sto se mene tice sva velikosrpska opozicija potpomognuta sa SDP om , je priznala izbore onoga trena kada je pristala da prima ne male plate ! Ako ne priznajete parlament i rezultate izbora kako to da priznajete plate po tom osnovu ??? Vi ste patriota po novcaniku !

#MonicaBellucci

Ako se vratimo u malo skoriju istoriju možemo pitati Milića, kakva je bila Skupština SRJ u vrijeme Miloševića kada je njegova partija učestvovala u Saveznoj Vladi mimo volje gradjana Crne Gore iz koje su dolazili.